MacGyver

MacGyver

Amerikaanse actieserie

Afleveringen

5 afleveringen

11. Nightmares

MacGyver heeft belangrijke, geheime documenten in handen gekregen. Bij zijn thuiskomst wordt hij gedrogeerd door geheime agenten, die hem waarschuwen dat hij binnen de zes uur zal sterven als hij de documenten niet aan hen overhandigt. MacGyver weet te ontsnappen, maar moet vervolgens op zoek naar de antistoffen die het vergif kunnen neutraliseren.

12. Deathlock

MacGyver zit samen met code-expert Pete vast op een onderduikadres. Een vijand van MacGyver, die uit is op wraak, heeft het hele landhuis namelijk voorzien van elektronische boobytraps. Ontsnappen lijkt onmogelijk...

13. Flame's End

Een oude vriendin van MacGyver roept zijn hulp in nadat ze ontdekt heeft dat er uranium gestolen werd in de kerncentrale waar ze werkt.

14. Countdown

Een cruiseschip wordt het doelwit van een terroristische aanval. MacGyver en een collega-vriend moeten de drie bommen die aan boord werden verstopt zo snel mogelijk vinden en onschadelijk maken.

15. The Enemy Within

Vier agenten worden vermoord nadat ze verraden werden door een mol binnen het agentschap. MacGyver moet de identiteit van de mol zo snel mogelijk zien te achterhalen, voor hij het volgende slachtoffer wordt.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.