Most Daring

Most Daring

Adrenalineverhogende blik op risicovolle en onbaatzuchtige reddingsoperaties van hulpdiensten en gewone burgers.

Afleveringen

6 afleveringen

1. Lethal Ladies

Bizarre taferelen aan boord van een vliegtuig wanneer een dronken stewardess met geweld uit het toestel wordt gehaald en naar de gevangenis wordt gebracht. - Een parkeerplaats zorgt voor een stevige discussie tussen twee vrouwen. - Een woedende vrouw ramt de auto van haar overspelige echtgenoot.

2. Midnight Sadness

In Longview, Texas, beleeft de manager van een supermarkt een nachtmerrie wanneer een gewapende man de winkel betreedt en begint te schieten. - In Oviedo, Florida, proberen enkele vrienden een kampvuur aan te steken. Hun pogingen eindigen echter met een enorme vuurbal. - Een gemaskerde en gewapende man probeert een casino te overvallen. Hij had echter geen rekening gehouden met kogelvrij glas.

3. Seconds to Live

Tientallen klanten van een drukke supermarkt beleven de schrik van hun leven wanneer een taxi in volle vaart op de winkel inrijdt en een spoor van vernieling nalaat. - Een rallywagen vliegt uit de bocht en gaat recht op een filmcrew af. - De afbraak van een religieuze tempel leidt tot een wraakzuchtige aanval op enkele overheidsfunctionarissen.
Een agent moet tussenbeide komen wanneer een geval van verkeersagressie danig uit de hand dreigt te lopen. - Een toreador behaalt een bijna perfecte score, maar dan slaat het noodlot toe. - Een verwarde dame belandt met haar wagen in een bank.

5. Fighting Back

Een overvaller stormt een buurtwinkel binnen en gaat meteen op de kassa af, maar de kassabediende is niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven. De man haalt een hamer boven en slaat de crimineel verrot. - Een man wordt aangevallen door een hondsdolle vos en probeert het dier op afstand te houden met het enige dat hij ter beschikking heeft: een brood.

6. Full Throttle

Op een airshow met Thunderbirds raakt een van de piloten betrokken bij een zware crash. - Op de Moscow Bike Show vindt een vreselijke tragedie plaats. - Een paraglider geniet van een aangename vlucht, tot de wind plots keert.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.