Marble Mania

Marble Mania

'Marble Mania' staat garant voor een avond vol spanning, sensatie en plezier voor jong en oud. Kürt Rogiers en Kamal Kharmach leiden de show in goede (knikker)banen.

Afleveringen

6 afleveringen

Hanne, Marthe en Julia van K3 nemen het als eersten tegen elkaar op om de titel van knikkerkampioen. Alles begint bij de behendigheidsbanen waarbij ze zo goed mogelijk trachten te mini-bowlen of penaltyschieten. Daarna volgen de spectaculaire geluksbanen en tot slot de uiteindelijke grote finaleronde.
Dominique Persoone, Roger Van Damme en Marcelo Ballardin strijden om de titel van knikkerkampioen. Alles begint bij de behendigheidsbanen waarbij ze zo goed mogelijk trachten te mini-bowlen of penaltyschieten. Daarna volgen de spectaculaire geluksbanen en tot slot de uiteindelijke grote finaleronde.
Radiostemmen Maarten Vancoillie, Sofie Engelen en Anke Buckinx strijden om de titel van knikkerkampioen.
Vandaag spelen de sportieve Lotte Kopecky, Yanina Wickmayer en Aagje Vanwalleghem tegen elkaar.
Vandaag is het aan de acteurs en spelen Jean-Romy Manzilla, Femke Verschueren en Sieg De Doncker tegen elkaar op de spectaculaire knikkerbanen.
In deze laatste aflevering nemen Arthur De Sloover, Tessa Wullaert en Olivier Deschacht het tegen elkaar op in zenuwslopende rondes op de indrukwekkendste knikkerbanen.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.