Máxima

Máxima

Van de eerste ontmoeting tot aan de beroemde persconferentie: in de serie Máxima komt de royal lovestory tussen Máxima en Willem-Alexander tot leven zoals je nog nooit hebt gezien.

Afleveringen

5 afleveringen

Máxima en Willem-Alexander ontmoeten elkaar op een feestje van gemeenschappelijke vrienden in Sevilla. De vonk slaat over en er bloeit een romance tussen de twee. Wanneer hij haar meeneemt naar Den Haag om zijn ouders te ontmoeten, doet Máxima haar uiterste best om een goede indruk achter te laten.
Als de pers weet krijgt van de nieuwe liefde van de kroonprins, wordt Máxima in New York voortdurend achtervolgd door paparazzi. De situatie escaleert wanneer de media de geschiedenis van Máxima's vader in verband brengt met het moorddadige Videla-regime.
Máxima verhuist naar Brussel om aan haar integratie te beginnen. Vanwege Willem-Alexander's drukke agenda, voelt ze zich eenzaam en mist ze haar familie en vrienden. Tegelijkertijd worstelt ze met haar loyaliteit aan haar vader, kritische vragen van de pers en een pijnlijke onthulling in een roddelblad.
Na een teleurstellende ervaring in Brussel keert Máxima met een gebroken hart terug naar Argentinië. Máxima vraagt haar vader naar zijn verleden. Willem-Alexander probeert Máxima's hart te heroveren, maar een verontrustend telefoontje brengt hun relatie opnieuw in gevaar.
Na een officieel onderzoek onthult Willem-Alexander dat Máxima's vader niet aanwezig mag zijn bij hun huwelijk. Ze is woedend en begint te twijfelen of haar vader op de hoogte was van de gruwelijke gebeuertenissen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.