Met Vier in Bed

Met Vier in Bed

De bedden worden extra goed opgemaakt, de aperitief wordt koud gezet en de activiteiten worden voorbereid... B&B-uitbaters knijpen er zelf eens tussenuit om bij hun conculega's de kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit en de gastvrijheid te beoordelen. Wie scoort het meeste bedjes?

Afleveringen

12 afleveringen

12. Luna Logies

Claudia en Frank zijn de eigenaars van Luna Logies in Lanaken. De grote kamers zijn de ideale plek om tot rust te komen. Claudia runt deze 'Adults Only' B&B met hart en ziel. Haar man Frank zorgt vooral voor het entertainen van de gasten. Als activiteit nemen de uitbaters de gasten mee om te gaan raften op de Maas.
Vijftigers Marilda en Wim uit Beringen zijn apetrots op hun boetiekhotel het Burgemeesterhuys. De oude burgemeesterwoning werd smaakvol en zorgvuldig ingericht met vijf hotelkamers als resultaat. De B&B-uitbaters nemen hun gasten mee naar het mooie Blueberry Fields vlakbij. Na een wandeling door de bessenvelden proeven ze van een heerlijk bessencocktail met cake.

10. Logies Mario

In Tongeren runnen Katinka en Mario de B&B Logies Mario. Het historische pand ligt pal op de markt, vlak bij het bekende standbeeld van Ambiorix. Wie hier komt logeren, krijgt niet alleen een gastvrij duo en een gezellige kamer, maar ook huisgemaakte Italiaanse ijsjes van hun Gellateria.

9. Ma Bauge

Koen en Ines baten in Libin, in de provincie Luxemburg, de Ardeense B&B Ma Bauge met tien kamers uit. Ze lieten het gejaagde leven achter zich om hun gasten te verwennen met de schoonheid en rust van de natuur. De twee nemen hun gasten mee het bos in. Ze ontdekken samen de omgeving per step en moeten zo de weergoden trotseren.

8. Wellness Hasselt

Bij Ivo en Katya van B&B Wellness Hasselt word je ondergedompeld in een wellnessbeleving waar privacy centraal staat. De gasten kunnen zich terugtrekken in hun kamer en ongestoord genieten van een sauna, jacuzzi of hammam. Ook het ontbijt wordt apart op de kamers opgediend.

7. Hopspot

Sophie en Lorenzo runnen in Ertvelde de gloednieuwe B&B Hopspot. Dit verblijf werd door het koppel ondergedompeld in een bierthema. Hierdoor beschikt de B&B over een eigen microbrouwerij, hopveld, café en brasserie. Bij Hopspot komen bierliefhebbers volledig aan hun trekken.

6. Quarter House

De 34-jarige Tiffany runt in Damme de B&B Quarter House. In en rond de gastenkamers hangt een gezellige cowboysfeer. Zowel bezige bij Tiffany als vriendin Josefien zijn gek op paarden. Gasten die verblijven in de B&B kunnen er hun eigen paard ook op stal zetten.

5. Stee 23

Vijftigers Inge en Bruno runnen B&B Stee 23 in Oostkamp, een prachtig gerenoveerd pand met vijf kamers in een mooie, groene omgeving. Ze ontvangen de gasten in hun charmante hoeve met een aperitief erbij. Als activiteit neemt Inge haar collega-uitbaters graag mee naar haar atelier, waar ze haar passie voor pottenbakken deelt. 's Avonds verzamelt de groep zich rond het petanqueveld.

4. Maison Héromie

Het vakantiehuis Maison Héromie aan de vaart in Damme wordt gerund door Julie en Frederik. Ze richtten het pand van kop tot teen in naar hun smaak met Ibiza-vibes. Het wordt een culinaire beleving voor de gasten, want Julie laat hen proeven van enkele gerechtjes uit haar kookboek.

3. Porta Superia

Kurt en Michael baten boutique B&B Porta Superia uit in Mechelen. Zowel de kamers als het ontbijt zijn een beleving op zich. Het duo vindt het zeer belangrijk om de Mechelse geschiedenis door te geven aan hun logés, maar ook moderne en ecologische snufjes kunnen hier niet ontbreken.

2. Prêt-à-Goûter

In het hartje van Limburg, te Heusden-Zolder, vinden we de gezellige BBB (bistro, bar, bed) Prêt-à-Goûter van Maaike en Bart. Deze broer en zus namen de zaak over van hun ouders en gaven er een eigen touch aan. Chef Bart kent met zijn voormalige Michelinster de kneepjes van het vak. Hij weet perfect hoe hij de smaakpapillen van zijn gasten moet verwennen.

1. Station Racour

In het Vlaams-Brabantse Landen baat babbelgrage Jo (61) de knotsgekke B&B Station Racour uit, waar alles draait om treinen en je kan overnachten in een echte wagon. Jo en Alex ontvangen hun gasten met open armen, maar met de nodige richtlijnen, net zoals in een echt station. Het klikt meteen en iedereen geniet van een rondleiding in het Racour Museum.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.