Met Vier in Bed

Met Vier in Bed

De bedden worden extra goed opgemaakt, de aperitief wordt koud gezet en de activiteiten worden voorbereid... B&B-uitbaters knijpen er zelf eens tussenuit om bij hun conculega's de kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit en de gastvrijheid te beoordelen. Wie scoort het meeste bedjes?

Afleveringen

36 afleveringen

Op wandelafstand van het strand in De Panne ligt Armalot by Julia, de B&B van Sandrine en Franky. Samen met hun vier kinderen doen ze er alles aan om hun gasten een thuisgevoel te geven. De kamers stralen stuk voor stuk karakter uit en zijn vernoemd naar hun dochters. Na het poppen van een fles cava, daagt het koppel de gasten uit voor een spannende activiteit waarbij ze sneller gaan dan de wind. Maar… Is dat wel voor iedereen weggelegd?
In Mechelen verwelkomen Els en haar moeder Michelle de gasten in hun B&B Boris & Barney, vernoemd naar hun ezels. Naast de drie gewone kamers, biedt Boris & Barney ook de mogelijkheid om te verblijven in een van de twee gezellige pipowagens tussen de lama’s en ezels. 'Het was een grote uitdaging om op zo’n kleine oppervlakte een wc, badkamer en keuken te installeren', vertelt Michelle. De gasten kunnen er wegdromen in de jacuzzi of aan het zwembad.
In Hombeek staan Caroline en haar goede vriendin Elsy te popelen om de gasten te verwelkomen in hun charmante hoeve B&B Vossebergen. Met haar negen kamers is de hoeve voornamelijk gericht op zakenmensen die van luxe houden en even willen ontsnappen aan alle stress. Naast een B&B is Caroline ook de trotse eigenaar van een Vespawinkel, wat meteen de ideale troef vormt voor een ontspannende activiteit. De duo’s trekken op Vespatocht richting de Sint-Romboutstoren.
Over de taalgrens, in het pittoreske bloemendorpje Frahan, ligt B&B Bourgeoisie, het authentieke vakantiehuis van Steve en Maurice. De heren houden van gezelligheid en veel ‘tralalaatjes’. Weten Steve en Maurice hun gasten te bekoren met hun Ardeense charme?
De Hongaarse Péter en Vlaamse Andy van B&B Maas & Mechelen mogen deze week de spits afbijten. De heren hebben elkaar acht jaar geleden ontmoet op skivakantie en vormen sindsdien een onafscheidelijk dreamteam. Na een gezellige ontvangst in hun oase van rust, nodigen ze de gasten meteen uit voor een wel zéér speciale traditie.
Vlak bij het historische Lanaken, bevindt zich B&B Gellick van trotse eigenaars Mariet en Paul. Een stofje zullen de gasten er niet tegenkomen, want poetsfreak Mariet is met de borstel geboren. De kamers zijn vernoemd naar de drie wijnsoorten van hun zelfgemaakte wijn: Chardonnay, Pinot noir en Meunier. En of dat doet watertanden… Iedereen staat te popelen om de wijn te proeven.
In het bruisende centrum van Antwerpen staan Tamara en Sven klaar om de andere duo’s te ontvangen in B&B Koto, een uniek verblijf met Universal Design dat voor iedereen toegankelijk is. Sven kampt met een visuele beperking, maar dat weerhield het koppel er niet van om hun droom te verwezenlijken.
Afsluiten doen de duo's deze week in het landelijke Zottegem, in Het Blauwe Huis van Katelijne en Dirk. En ‘blauw’ kunnen de koppels letterlijk nemen, want kunstliefhebbers Katelijne en Dirk gaven het oorspronkelijke witte huis wat meer kleur. Na afloop komen alle B&B-uitbaters te weten welk duo de meeste bedjes kreeg en dus naar huis gaat met de 'Met vier in bed'-trofee'.
De nieuwe duo’s houden als eerste halt in Pelt bij de charmante B&B De Floreffe van Nancy en Jordy. De B&B telt maar liefst tien kamers, maar geen enkele gast komt er aandacht te kort. De trotse eigenaars omarmen elk van hen met hun Limburgse gastvrijheid. Na een korte kennismaking, nemen ze de duo’s mee op sleeptouw door Limburg.
Te midden van de Haspengouwse fruitgaarden in Sint-Truiden ligt de gloednieuwe B&B MAM van Nikki en Hugo. Vader en dochter beleven hun vuurdoop in 'Met Vier in Bed', want slechts een maand geleden stortten ze zich in dit nieuwe avontuur ter ere van ‘mam’
Patrick ontvangt vandaag de duo's met open armen in zijn B&B Dendernachten in Dendermonde. Patrick was 18 jaar lang burgemeester van Zele, maar tegenwoordig vooral trotse ambassadeur van Dendermonde. Het gezelschap krijgt een rondleiding van Patrick door Dendermonde en als kers op de taart trakteert hij hen op een boottochtje op de Dender.
Griet en Maarten ontvangen de duo’s in het pittoreske Brugge. Tot een jaar geleden was Maarten psychiatrisch verpleegkunde en Griet COO in een beursgenoteerd bedrijf. Het starten van hun ecologische B&B Royal Swans was een droom voor beiden.Welk duo haalt deze week de meeste bedjes en steekt dé ‘Met Vier in Bed'-trofee op zak?
Vier nieuwe duo's van B&B-uitbaters gaan een dag en een nacht bij elkaar logeren en beoordelen elkaars kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit en de gastvrijheid. Aan het einde van de week gaat het duo met de hoogste score naar huis met de 'Met vier in bed'-trofee. Vandaag logeren ze in B&B 'Bed en Bokes aan de Maaskant' in Lanaken.
Vandaag trekken de uitbaters naar B&B Monsieur Doute in Durbuy. Ze blijven er opnieuw een dag en een nacht logeren en geven na afloop punten en hun ongezouten ­mening over de kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit, de gast­vrijheid en de troeven van het logeeradres.
Het derde logeeradres van deze week is B&B T'Rest in Pepingen. Opnieuw beoordelen de andere uitbaters de kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit, de gastvrijheid en de troeven van het logeeradres.
De deelnemende B&B-uitbaters trekken naar het laatste logeeradres van deze week: B&B Eyckenmolen in Lierde. Nadat de laatste bedjes werden uitgedeeld voor de kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit, de gastvrijheid en de troeven van dit logeeradres, ontdekken de deelnemers wie het meeste bedjes scoorde en dus de ‘Met vier in bed’-trofee mee naar huis mag nemen.
Vier nieuwe duo's van B&B-uitbaters gaan een dag en een nacht bij elkaar logeren en beoordelen elkaars kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit en de gastvrijheid. Vandaag trekken ze naar Neerglabbeek, Oudsbergen, waar ze zullen verblijven in B&B De Blauwe Maaten van Eric en Marie-Paul.
Vandaag trekken de uitbaters naar B&B Fruithof Tack in Sint-Gilis-Waas, waar ze worden ontvangen door Ann en Joris. Ze blijven er opnieuw een dag en een nacht logeren en geven na afloop punten en hun ongezouten ­mening over de kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit, de gast­vrijheid en de troeven van het logeeradres.
Het derde logeeradres van deze week is B&B La Corderie in Hamme van Luuk en Erwin. Opnieuw beoordelen ze er de kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit, de gastvrijheid en de troeven van het logeeradres.
De deelnemende B&B-uitbaters trekken naar het laatste logeeradres van deze week: B&B 't Molenerf in Ruiselede van Susy en Yana. Nadat de laatste bedjes werden uitgedeeld voor de kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit, de gastvrijheid en de troeven van dit logeeradres, ontdekken de deelnemers wie het meeste bedjes scoorde en dus de ‘Met vier in bed’-trofee mee naar huis mag nemen.
Vier nieuwe duo's van B&B-uitbaters gaan een dag en een nacht bij elkaar logeren en beoordelen elkaars kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit en de gastvrijheid. Vandaag trekken ze naar Rendeux, tussen La Roche en Durbuy, waar ze zullen verblijven in B&B Cha Cha de Loup van Kathleen en Pascal.
Vandaag trekken de uitbaters naar B&B de Bosch in Lummen, waar ze worden ontvangen door Bo en Linda. Ze blijven er opnieuw een dag en een nacht logeren en geven na afloop punten en hun ongezouten ­mening over de kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit, de gast­vrijheid en de troeven van het logeeradres.
Het derde logeeradres van deze week is B&B Weselo in Mol van Dieter en An. Opnieuw beoordelen ze er de kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit, de gastvrijheid en de troeven van het logeeradres.
De deelnemende B&B-uitbaters trekken naar het laatste logeeradres van deze week: Hoeve De Sterappel in Tongeren van Mike en Pascale. Nadat de laatste bedjes werden uitgedeeld voor de kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit, de gastvrijheid en de troeven van dit logeeradres, ontdekken de deelnemers wie het meeste bedjes scoorde en dus de ‘Met vier in bed’-trofee mee naar huis mag nemen.
Vier nieuwe duo's van B&B-uitbaters gaan een dag en een nacht bij elkaar logeren en beoordelen elkaars kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit en de gastvrijheid. Vandaag trekken ze naar Wellen, waar ze zullen verblijven in B&B De Bonderbei van Jonas en Sarah.
Vandaag trekken de uitbaters naar The 1880 Residence in Antwerpen, waar ze worden ontvangen door Dante en Axel. Ze blijven er opnieuw een dag en een nacht logeren en geven na afloop punten en hun ongezouten ­mening over de kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit, de gast­vrijheid en de troeven van het logeeradres.
Het derde logeeradres van deze week is L'O Reine in Sint-Pieters-Leeuw van Ilse en Barbara. Opnieuw beoordelen de deelnemende duo's er de kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit, de gastvrijheid en de troeven van het logeeradres.
De deelnemende B&B-uitbaters trekken naar het laatste logeeradres van deze week: Villa Parkbos in De Pinte van Wouter en Fien. Nadat de laatste bedjes werden uitgedeeld voor de kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit, de gastvrijheid en de troeven van dit logeeradres, ontdekken de deelnemers wie het meeste bedjes scoorde en dus de ‘Met vier in bed’-trofee mee naar huis mag nemen.
Vier nieuwe duo's van B&B-uitbaters gaan een dag en een nacht bij elkaar logeren en beoordelen elkaars kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit en de gastvrijheid. Vandaag trekken ze naar Westende, waar ze zullen verblijven in Maison Noire van Tatiana en Naomi.
Vandaag trekken de uitbaters naar bed and breakfast BBruT in Dudzele, waar ze worden ontvangen door David en Saskia. Ze blijven er opnieuw een dag en een nacht logeren en geven na afloop punten en hun ongezouten ­mening over de kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit, de gast­vrijheid en de troeven van het logeeradres.
Het derde logeeradres van deze week is B&B Pañ in Zele van Ilse en vriendin Annelies. Opnieuw beoordelen de deelnemende duo's er de kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit, de gastvrijheid en de troeven van het logeeradres.
De deelnemende B&B-uitbaters trekken naar het laatste logeeradres van deze week: B&B Wellnest in Oosterzele van Eveline en Gaëlle. Nadat de laatste bedjes werden uitgedeeld voor de kamers, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit, de gastvrijheid en de troeven van dit logeeradres, ontdekken de deelnemers wie het meeste bedjes scoorde en dus de ‘Met vier in bed’-trofee mee naar huis mag nemen.
We starten de week in Hoeselt bij B&B De Bloesem van Sofie en Dirk. Ze blijken de enige Limburgers te zijn deze week want de andere duo's komen uit West-Vlaanderen. Na een leuke fietstocht, laat Dirk z'n gasten genieten van een heerlijke maaltijd, klaargemaakt op de BBQ.
Op dag twee van deze laatste 'Met 4 in Bed'-week mogen we het Brugse Ommeland verkennen. Hier ligt, op de grens tussen West en Oost-Vlaanderen het bloemendorp Kanegem bij Tielt. Stijn en Tine kozen voor een niet alledaagse activiteit en nemen hun gasten mee naar een struisvogelkwekerij.
Dertigers Jelle en Vé baten BB KOOON uit, en dat combineren ze met een job als interieurarchitect, profwielrenner en koffiekenner. Als activiteit nemen Vé en Jelle de duo's mee naar voor een winetasting mét een nostalgisch voertuig.
Sinds februari dit jaar openden Erik en Christine de Newport Lodge in Nieuwpoort. Op deze laatste dag kunnen de gasten van kop tot teen ontspannen in de wellness en ze komen meer te weten over Nieuwpoort aan de hand van verhalenvertellers. Maar wie haalt de meeste bedjes binnen deze week en steekt de trofee op zak?
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.