Milo

Milo

Een betoverend, muzikaal verhaal over een meisje met een gouden stem dat verplicht wordt om haar talent voor de buitenwereld te verbergen.

Afleveringen

33 afleveringen

Milo krijgt van haar papa Pol en oma Alice te horen dat ze een job zal moeten zoeken buitenshuis om de bakkerij te redden. Ze beslist om te solliciteren in de cafetaria van de popschool 'Kosmos'.
Liam, de jonge popster, wordt naar het politiekantoor gebracht. Milo weet niet wat er is gebeurd en komt het ook op school niet te weten. Er zijn alleen maar geruchten.
Milo wil koste wat het kost vermijden dat zij de eer krijgt voor het redden van Liam. Ze vreest namelijk dat ze zo in de media en dus ook in de huiskamer van haar papa en oma zal terechtkomen. Daardoor moet ze met spijt toezien hoe haar rivale Robyn schaamteloos met de eer gaat lopen en flirterig met Liam op de foto gaat.
Milo krijgt het niet over haar hart om Robyn te verraden en besluit zelfs om haar te helpen. Dit lijkt Robyn niets te doen, want zij is te veel bezig met het samenstellen van een band om haar zus (en zichzelf) te helpen.
Milo vertrouwt haar bazin Nora toe dat ze door Liam en zijn manager Aron werd uitgelachen. Gelukkig vindt ze steun bij haar. Ondertussen maakt Aron Liam duidelijk hoe belangrijk die extra opname is, omdat er geruchten zijn dat heel de romance uit De Vrijgezel fake is.
Nora waarschuwt Milo om afstand te houden van de leerlingen op Kosmos en van leraren zoals Liam. De lieve Jesse doet haar echter twijfelen. Tijdens de Nacht van de Schacht zet een politie-inval alles op zijn kop na het zien van een schokkend filmpje over Liam.
De 'fake' relatie van Liam en Fran zorgt voor opschudding, tot er een onthulling komt. Tijdens de Nacht van de Schacht voeren Liam en Fran een verrassingsact op, maar dat leidt tot een nieuwe confrontatie tussen Milo en Liam. Intussen heeft Victorine, de tweelingzus van Robyn, eindelijk het laatste bandlid gevonden.
Milo's tiramisu veroorzaakt een salmonellavergiftiging op Kosmos en dat zorgt voor heel wat chaos. Ze neemt meteen de schuld op zich, maar Liam vermoedt dat Milo het opzettelijk gedaan heeft. Intussen onstaat er ruzie in de band.
Liams onthullende video plaatst Milo in een verkeerd daglicht. Op weg naar huis komt ze Robyn tegen, die vreest voor haar carrière. Liam begrijpt niet waarom zijn moeder niet strenger optreedt tegen Milo. Ondertussen is Fran bezig met het herinrichten van Liams studio.
Fran ontdekt per ongeluk enkele souvenirs van Liam die ze liever niet had gevonden. Robyn vraagt Milo om te zingen tijdens het optreden voor haar moeder en er ontstaat een onverwachte vriendschap tussen de twee meisjes. Ondertussen komt Liam te weten dat het niet Robyn was die hem uit de gevangenis haalde.

11. De relatietest

Maud, de mama van Robyn en Victorine, komt erachter dat Milo heeft geplaybackt voor haar dochter en confronteert haar hiermee. Liam bezoekt zijn vader in de gevangenis en ontdekt dat zijn moeder inmiddels ook is gearresteerd. Milo spreekt af met Jesse.

12. De gebroken stem

Milo lucht haar hart bij Jesse en dat doet haar goed. Pol en Alice, die nu denken dat Milo en Jesse verliefd zijn, werken een nieuwe marketingstrategie voor de bakkerij uit en schakelen daarvoor Liam in. Robyn blijft moeilijkheden hebben met haar stem en wil niet meer mee repeteren met No Direction.

13. Overal Liam

Liam onthult zijn verleden aan Fran en dat leidt tot ruzie. Milo ergert zich aan Liams overdadige aanwezigheid in de bakkerij. Nadat ze een tekst heeft geschreven, zoekt ze advies bij Jesse en besluiten ze af te spreken in De Studio.

14. Een nieuwe sound

Liams mama Hilde en Lou confronteren Liam met zijn wilde nacht. Lou lekt informatie aan de pers uit wraak, terwijl Hilde Milo bedankt voor haar hulp. Alice ontdekt een drankvlek op Milo's trui en Pol maakt zich zorgen om Jesse's invloed. Intussen schrijft Milo, na alle goede raad van Jesse, haar eerste liedjestekst.

15. De vierde macht

Nora legt Milo uit welke gevolgen de fraudezaak kan hebben voor hun job in de cafetaria. Intussen heeft Robyn Milo's liedjestekst stiekem meegenomen, loopt Liams actie in de bakkerij best goed en nodigen Pol en Alice Jesse uit om bij hen te komen eten.

16. Held!

Jesse en Milo komen met een smoes weg van Pol en Alice om naar de bezetting op Kosmos te gaan. Daar eisen de studenten een platencontract en Liam belooft om hen te helpen. De platenfirma zet Liam enorm onder druk, waardoor hij in een zeer lastig parket gebracht wordt. Pol en Alice praten na over hun avond, terwijl Aron geschokt is door Liams promotiemateriaal in de bakkerij.

17. De arrestatie

Jenny eist dat Liam binnen een week een hit maakt voor het platencontract. Milo's songtekst wordt gebruikt voor de hit en Liam en de studenten nemen het nummer samen op. Plots worden de opnames verstoord door de politie en belanden Liam en Milo in de cel. Wanneer Milo na een heftige nacht thuiskomt, ziet ze haar oma flauwvallen.

18. Game over?

Milo is boos op Liam omdat hij volgens haar dreigt met een schadeclaim. Bovendien voelt ze zich verraden wanneer ze vermoedt dat Liam haar ideeën steelt. Intussen vertrouwt Robyn Milo toe dat ze stemproblemen heeft. Hilde vindt een verontrustend mailtje in Koens geheime mailbox, terwijl Sofia interesse toont in de nieuwe docent media en ethiek, Stef.

19. Het pact

Robyn en Milo smeden een geheim pact, maar Koen dreigt het te onthullen. Liam erkent Milo in de credits van zijn lied, maar een onverwachte gebeurtenis veroorzaakt paniek. Liams hit is op de radio en zowel Alice als Pol raken ontroerd. Sofia en Otis overwegen om Robyn uit de band te zetten. Hilde confronteert Koen met mails van Michelle, maar Koen ziet geen probleem.
Milo sluit een deal met Jesse om haar geheim te bewaren en oefent stiekem als Robyns vervanger. Wanneer ze laat op school nog aan het oefenen is, wordt ze betrapt. Alice beseft dat ze er niet altijd zal zijn voor Pol, maar hij vermijdt het gesprek. Lou zaait twijfel bij Johan over Hilde en laat vallen dat hij een affaire vermoedt.

21. In de wolken

Milo wordt betrapt door Liam terwijl ze zingt, maar hij heeft geen idee dat die prachtige stem van haar is. Samen met zijn mama is hij vastbesloten de identiteit van de mysterieuze stem te ontdekken. Die avond treedt Robyn op met Milo als stem in de coulissen. Intussen ontdekt Hilde dat Koen nog naar een andere vrouw berichten stuurt.

22. Wie is het?

Hilde laat Koen weten dat ze afstand wil nemen en als collega's verder wil. Robyn heeft haar stem terug en zegt tegen Milo dat ze haar niet meer nodig heeft. Otis interviewt Robyn, maar lijkt vooral geïnteresseerd in Victorine. Intussen gaat Liam op zoek naar het onbekende talent. Voor Hilde betekent het veel als ze haar zouden vinden.

23. Tweestrijd

Milo krijgt te horen dat ze mag beginnen als studente aan Kosmos. Haar geluk is echter van korte duur, wanneer ze hoort over het dure inschrijvingsgeld. Bovendien ontdekt ze ook nog dat de financiën van de bakkerij er slecht voorstaan. Haar droom lijkt dus ver weg. Aron wil met Liam alleen naar een optreden in Nederland om daarna samen te feesten. Koen zet zijn charmeoffensief verder.

24. De eerste werkdag

Milo beslist om voor de job te gaan in het boekhoudkantoor. Otis en Victorine flirten erop los in het bijzijn van Sofia. Robyns stem blijkt toch nog niet genezen te zijn. In de zangles probeert ze dit te verbergen voor Koen, maar het mislukt en hij berispt haar. Robyns mama wil niet dat ze nog les krijgt van Koen.
Hilde en Koen besluiten hun relatie openbaar te maken. Op advies van Sofia vraagt Otis Victorine mee uit, maar zij wijst hem af. Robyn vindt dat ze hem de waarheid moet vertellen. Liam hoort van zijn moeder dat de onbekende stem die van Milo was, maar dat ze het aanbod om te beginnen op Kosmos afgeslagen heeft. Hij vindt het zonde dus zoekt haar op op haar nieuwe werk.

26. Nachtje doorwerken

Milo werkt een nacht door voor een deadline op het boekhoudkantoor en krijgt hiervoor hulp van Jimmy en Liam. Fran is achterdochtig nu Liam samen met Milo de avond doorbrengt. Pol liegt tegen Alice over Milo die niet thuis is komen slapen om haar niet ongerust te maken. Victorine zet een punt achter haar relatie. Otis is nog steeds aangedaan.

27. Fout gevonden

Milo’s baas Frederiek wijst haar op een fout in het belangrijke dossier. Ze krijgt tot de middag om de fout te vinden. Als beloning mogen Milo en Jimmy op kosten van de baas gaan lunchen. Robyn besluit om te stoppen met Kosmos en wil viool aan het conservatorium gaan studeren.

28. Lied over Liam

Milo mag als beloning een dag thuiswerken. Daar schrijft ze nog half dronken een lied over Liam. Alice en Pol leggen hun ruzie bij, maar maken zich zorgen over Milo. Robyn vertelt haar moeder dat ze te laat is om zich in te schrijven voor het conservatorium. Maud blijft zoeken naar een oplossing voor Robyns stembanden.
Alice denkt dat het vreemde gedrag van Jimmy betekent dat hij Milo wel ziet zitten. De romance tussen Hilde en Koen is op de 'Reveal'-app verschenen. Alice moet rusten en Pol neemt haar taken over. Sabine, de thuisverpleegster, vraagt zich af waarom Pol nog single is.

30. Spelletjes

Milo ontdekt dat Jimmy achter de pesterijen zit, maar haar verhaal wordt niet geloofd. Hilde krijgt de schuld van een fout in Stefs contract. Koen vindt dat ze rust nodig heeft en stuurt haar naar huis. Liam organiseert onverwacht een wild huisfeest waardoor Frans romantische plannen in het water vallen.

31. De puzzel

Milo wordt op het matje geroepen bij Frederiek. Liam en Fran krijgen ruzie na zijn wilde feestje. Otis en Victorine dansen intiem tijdens de les, wat tot roddels leidt. Lou vertrouwt Koen niet en Robyns stemproblemen verergeren.

32. De voorganger

Maud probeert Milo om te kopen om op Kosmos te blijven. Hilde ontdekt dat Koen haar directiezaken zonder haar medeweten overneemt. Jesse stelt voor om wraak te nemen op Jimmy door Milo's voorganger, Martine, te benaderen. Sabine wordt uitgenodigd om bij Alice te komen eten. Ondertussen duikt er een meme op van de dans van Otis en Victorine.

33. Jimmy vs Milo

Koen overtuigt Hilde ervan dat zij officieel de positie van directeur moet innemen en dat hij onderdirecteur moet worden. Het optreden van No Direction valt tegen, maar Jesse heeft een idee. Sabine en Pol raken bevriend. Milo neemt het intussen op tegen Jimmy, maar dat blijkt niet eenvoudig te zijn.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.