Wat Zou Jij Doen?

Wat Zou Jij Doen?

Karen Damen biedt eerste hulp bij keuzestress. Ze legt het lot van twijfelaars met een groot of klein dilemma in de handen van wildvreemden. Een publiek van 250 willekeurig gekozen Vlamingen beslist.

Afleveringen

8 afleveringen

Conny is de liefde van haar leven tegengekomen, alleen woont hij in Oostenrijk. Moet ze hier alles achterlaten en verhuizen of gaat ze voor een langeafstandsrelatie? De kinderen van Nele willen graag zelf beslissen wat er elke avond op tafel komt en Jelena overweegt een neuscorrectie en legt dit plan voor aan het publiek. Gaat ze binnenkort onder het mes of niet?
Shauni en Seppe willen de wereld rondreizen met een zeilboot, maar is dat wel een goed plan? Nathan wil dan weer voor een internationale modellencarrière gaan. Allemaal leggen ze hun lot in handen van het publiek.
Moet de 11-jarige Kamiel naar Fuerteventura verhuizen om de beste surfer van de wereld te worden? De 59-jarige Emmanuëlla heeft haar zinnen gezet op een pelgrimstocht naar Santiago de Compostella, maar haar familie is bezorgd en ziet dit liever niet gebeuren.
Moet Anastasya haar ogen laten laseren of niet? Gaat Robbe binnen de maand op zoek naar een lief via Tinder of zoekt hij een date in het dagelijkse leven? En Jonathan kan niet kiezen of hij een overstap moet maken van de zorgsector naar het onderwijs.
Is het een goed idee dat Annemie op haar 45ste nog op kot gaat? Moet de jonge Siebe een eigen bakkerij starten? En zullen de dreadlocks van Christian wel of niet worden afgeknipt? Gedaan met twijfelen, want na vanavond weten ze precies wat hen te doen staat.
De 50-jarige Olivier is stuntman en vraagt zich af of het tijd is om het wat rustiger aan te doen. De zoon van Lieselotte heeft een hekel aan het opruimen van zijn kamer, maar ons publiek heeft wellicht de oplossing. Serafina koestert dan weer de droom om alleen op vakantie te gaan, tot grote bezorgdheid van haar familie.
Wilfried is 70 jaar en doet nog steeds aan wedstrijdlopen. Zijn vrouw is bezorgd dat het eens een keertje misloopt en zou liever willen dat hij stopt. De 25-jarige Wieb weet niet of ze weer bij haar mama zou gaan wonen. Niels en Soraya willen dan weer graag trouwen, maar dat kost geld en ze moeten ook nog hun huis verbouwen.
Olivier overweegt of hij een metalband moet oprichten of toch solo moet blijven spelen. Iris gaat haar haar doneren aan Think Pink. Moet ze na deze donatie voor een zeer korte coupe gaan of niet? De familie Beschuydt, die aan de Brusselse rand woont, overweegt om met de kinderen één dag per week Frans te spreken.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.