My Kitchen Rules

My Kitchen Rules

Teams van telkens twee personen transformeren hun huis voor één avond om in een restaurant in de hoop door te stoten naar de 'My Kitchen Rules'-keuken.

Afleveringen

10 afleveringen

1. Tommy & Rach

De wedstrijd begint in Perth met vrienden Tommy en Rach. Terwijl ze het spits afbijten, hopen ze dat hun instant restaurant, "The Saucy Spoon", geweldig eten en perfecte scores zal leveren. Ze hebben een menu waar West-Australië trots op mag zijn.

2. Sonia & Marcus

In Adelaide laten moeder- en zoonteam, Sonia en Marcus, graag hun vaardigheden op het gebied van bakken en het maken pasta zien, in de hoop indruk te maken op de juryleden met hun stevige familierecepten.

3. Radha & Prabha

Het gezelschap reist naar West-Sydney, waar de eeneiige tweelingzussen Radha en Prabha indruk willen maken op de juryleden Manu Feildel en Colin Fassnidge met hun traditionele, Indiase familierecepten. Gewapend met de recepten van hun moeder begint de tweeling de avond met een pittig voorgerecht.

4. Coco & Pearls

Beste vrienden Coco en Pearls zetten hun verschillen opzij na hun ruzie bij Radha en Prahba. Ze hopen hun gasten zowel stijl als smaak te serveren met een creatief menu in Noord-Nieuw-Zuid-Wales. Na de jury en gasten 'drie tienen' te hebben beloofd, zijn de verwachtingen torenhoog. Ze zijn niet bang om risico's te nemen.

5. Nick & Christian

In Melbourne hebben huisgenoten Nick en Christian er alle vertrouwen in dat ze Radha en Prabha van hun troon kunnen stoten met hun moderne, Australische keuken. De meningen zijn verdeeld over hun voorgerecht: kangoeroe-tartaar, van rauw kangoeroevlees.

6. Claudean & Anthony

De laatste instant restaurant-ronde vindt plaats bij Claudean en Anthony in Brisbane. Na deze avond zal één team geëlimineerd worden. Het duo heeft een menu vol traditionele, Italiaanse familiekookrecepten van Claudean. Door haar praatjes en harde kritiek zijn de verwachtingen van gasten en juryleden hooggespannen. Claudean en Anthony beginnen met ravioli als voorgerecht, maar hun osso bucco is te gaar en de polenta te flauw. Na hun dessert, Anthony's choc hazelnut fiore di latte gelato, zal het erom spannen wie er naar huis gestuurd wordt.

7. Aaron & Chris

Ronde twee begint met barbecuekampioenen Aaron en Chris. Terwijl ze rond de tafel zitten, maakt iedereen kennis met de nieuwkomers: jeugdvrienden Amber en Mel en de Litouwse zussen Patricija en Brigita. De barbecuemeesters starten met hun voorgerecht van knapperige buikspektaco's, die niet heel knapperig zijn. Het hoofdgerecht is een barbecueschotel met een indrukwekkend aanbod van vlees en bijgerechten.

8. Claudean & Anthony

Ronde twee van de competitie gaat verder met Claudean en Anthony opnieuw in de keuken, klaar om zichzelf te bewijzen. Het duo wil de nieuwkomers laten zien dat ze een team zijn om in de gaten te houden.

9. Amber & Mel

Jeugdvrienden en nieuwkomers Amber en Mel pakken flink uit in de Blue Mountains van Nieuw-Zuid-Wales. Ze hopen dat de Libanese keuken hen een plek aan de top van het klassement zal opleveren.

10. Nick & Christian

In Melbourne laait de strijd tussen de originele teams en de nieuwkomers op, terwijl huisgenoten Nick en Christian hopen zich te kunnen bewijzen met het tweede etentje in hun instant restaurant.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.