On Est Party - A Party Travel Guide

On Est Party - A Party Travel Guide

TAGMAG host Clémentine Caron wordt samen met een internet-persoonlijkheid op pad gestuurd om wereldwijd de meest crazy en unieke feestjes te gaan ontdekken en er te proeven van het uitgaansleven.

Afleveringen

5 afleveringen

Clémentine gaat met Aidan De Groeve feesten op de Gay Canal Pride in Amsterdam. Aidan test er zijn straight moves uit en Clémentine onthult haar meest bizarre fetisj.
Clémentine en 'Tagmansion'-OG Kessy Kangala gaan happy vibes opsnuiven in Zürich op het grootste technofestival ter wereld, de Street Parade. Hier ontmoet Clémentine de vrouw van haar leven.
Met sidechick Xander Mertens gaat Clémentine op pad richting het Oktoberfest in München. Hier worden ze verslagen door een bejaarde en wordt Clémentine ten huwelijk gevraagd.
Squeeze first, warm up and wear goggles zijn de tips die Clémentine en TikTok-ster Lilqra meekrijgen voor het Tomatina festival in Spanje. Daar ontmoeten ze de chef van de grootste paella ter wereld.
Voor de laatste bestemming trekt Clémentine met Jonatan Medart naar het tropische Thailand, waar ze hun huid, haar en nagel in brand steken voor geluk.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.