Patricia Moore

Patricia Moore

Patricia Moore is een tiener kannibaal, die samen met haar moeder Marnie, oom Richie en de 6-jarige broer Charlie in een bus in de outback woont. Na een incident, veroorzaakt door Patricia, gaat de vriezer die hun slachtoffers bewaart kapot. De familie wordt gedwongen te verhuizen naar de dichtstbijzijnde bevolkte stad.

Afleveringen

9 afleveringen

Nadat een buitenissig ongeluk hun voedselvoorraad afsnijdt, worden de Moores gedwongen uit hun schuilplaats te komen en de dichtstbijzijnde bevolkte stad op te zoeken met het risico dat ze worden ontmaskerd.
Patricia, die nu gevestigd is in het caravanpark aan het meer van Charlton, merkt dat haar abnormale leven gecompliceerd wordt door haar contact met een plaatselijke jongen genaamd Toby.
Terwijl oom Richie de koelkast probeert te repareren, bedenkt Patricia een plan om hun verblijf in de stad Charlton te verlengen.
Patricia en haar oom zetten een feestje op touw om de pestkop Mitchell te pakken te krijgen. Toby komt per ongeluk opdagen en brengt zichzelf in gevaar.
Terwijl de Moores hun eten hebben aangevuld, kan Patricia haar gevoelens voor Toby niet langer ontkennen en zet ze de fouten van de vorige nacht recht.
Marnie voelt zich bedrogen door Patricia's geheime ontmoetingen met Toby en straft Patricia. Terwijl Marnie het verraad probeert te begrijpen, krijgt de familie bezoek van de lokale politiedie die melding maakt van een gevonden lichaam in het bos.
Patricia neemt voor het laatst afscheid van Toby. Richie vindt dat Marnie's methoden niet effectief en gebruikt een boottocht om haar een lesje te leren.
Nadat ze alle losse eindjes aan elkaar hebben weten te knopen, slagen de Moores erin op weg te gaan. Patricia komt in conflict met de kansen om terug te keren naar het leven in de outback.
Richie heeft Toby gegijzeld in de bus in het volle zicht van de stad. Terwijl de Moores ontsnappen probeert Patricia Toby te redden van een lot in de vriezer.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.