Plop & de Peppers

Plop & de Peppers

Kabouter Plop heeft drie nieuwe vrienden: Pepijn het konijn, Pol de mol en Pip de muis. Samen richten ze een muziekgroep op, maar komen steeds in de problemen.

Afleveringen

8 afleveringen

Pol en Pepijn vinden in het bos, tijdens hun wandeling, een balvormig voorwerp. De twee zijn overtuigd dat het een ei is. Gelukkig weet kabouter Plop het antwoord maar Pol is hier niet echt blij mee.
Pepijn wil, net als één van zijn boekhelden, een stoere brandweerman zijn. Maan wanneer er echt een probleem is blijkt Pepijn toch niet zo dapper te zijn. Gelukkig zijn zijn vrienden er om hem te helpen.
Wanneer kabouter Plop ziek is gaan Pip, Pepijn en Pol opzoek naar een zieuwe zanger. Maar al snel komt het tot ruzie want de drie denken van zichzelf de plaats van zanger Plop te kunnen innemen.
Pip en kabouter Plop zijn druk in de weer om zich klaar te maken voor de winter die voor de deur staat. Pol en Pepijn zouden dit ook beter doen maar de twee zijn te lui. Maar hier hebben ze al snel spijt van.
Pol wil tijdens een goochelshow aan zijn vrienden tonen wat een geweldige goochelaar hij is. Maar één en ander gaat mis wanneer Pol zijn goede vriend Pepijn echt wegtovert. Waar o waar is Pepijn gebleven?
Plop en Pip hebben een toneeltje ingestudeerd. Plop is wel een beetje zenuwachtig om het op te voeren maar Pip weet dat hij het geweldig zal doen. Maar snel blijkt dat Pip diegene is met plankenkoorts. Het toneeltje loopt dan ook mis.
Wanneer Pol en Pepijn te veel rommel maken tijdens hun spel vinden Pip en kabouter Plop dat het tijd is om hen een lesje te leren. Ze bedenken een leuke manier om de jongens aan het opruimen te krijgen.
Wanneer Pol & Pepijn wederom veel te veel lawaai maken wenst Pip dat haar vrienden verdwijnen. Pip denkt dat haar wens is uitgekomen wanneer het plots héél rustig is in de boom en de jongens nergens te vinden zijn. Pip heeft al snel spijt.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.