Poker Face

Poker Face

Charlie Cale heeft een uitzonderlijk talent: ze weet onmiddellijk wanneer iemand liegt. Met dat talent moet ze op de vlucht slaan. Onderweg komt ze nieuwe figuren en misdaden tegen, die ze met haar speurneus tracht op te lossen.

Afleveringen

10 afleveringen

Wanneer een van haar beste vriendinnen dood wordt aangetroffen, gaat Charlie Cale, die onmiddellijk weet wanneer iemand liegt, op zoek naar antwoorden. Ze brengt hiermee haar eigen leven in gevaar.
Charlie is op de vlucht en gewond. Ze komt even tot rust in New Mexico, waar ze de onschuld van een trucker probeert te bewijzen inzake een plaatselijke moord.

3. The Stall

Charlie verdient een centje bij in een plaatselijke BBQ-keet in Texas. Daar moet ze haar talent aanwenden om de waarheid te achterhalen achter een schokkende dood.
Charlie gaat mee op tour met een metalband die al decennialang probeert om een nieuwe hit te scoren. Wanneer een van de muzikanten sterft, vermoedt Charlie vuil spel.
Charlie gaat deze keer aan de slag in een rusthuis. Daar maakt ze kennis met twee oudere, voormalige hippies die mogelijks iets op hun kerfstok hebben.
Er sterft iemand op het podium van een theater waar Charlie aan de slag is. Ze start een onderzoek en stuit op enkele duistere plannen en motivaties.
Charlie werkt in een go-kartzaak. Daar raakt ze betrokken bij de vete tussen een raceveteraan en een jonge ambitieuze racer.
Een oudere filmmaker gespecialiseerd in speciale effecten worstelt met een fataal incident op een van zijn sets. Wanneer oude demonen terug naar boven komen, ontdekt Charlie een kersvers moordlustig plan.
Charlie zit vast in een motel tijdens een sneeuwstorm. Om te overleven moet ze de dodelijke spanning tussen haar kompanen zien te ontcijferen.

10. The Hook

Charlie staat voor haar grootste uitdaging wanneer ze verstrikt geraakt in een strijd om de macht tussen twee misdaadorganisaties en de FBI.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.