Regi Gaat Trouwen

Regi Gaat Trouwen

Regi en Kristel trouwen en iedereen mag getuige zijn. Onder een stralende Zuid-Afrikaanse zon geven de twee lovebirds elkaar het 'jawoord' en wij mogen hen vanaf de voorbereidingen volgen.

Afleveringen

6 afleveringen

Regi en Kristel zijn één jaar samen. Over zes maanden trouwt het koppel voor de wet in België en drie maanden later is er het grote huwelijksfeest in Zuid-Afrika. Er moet nog veel geregeld worden. Kristel gaat op zoek naar twee trouwjurken en samen kiezen ze hun trouwringen uit. Eenmaal in Zuid-Afrika zijn ze helemaal in de wolken met hun trouwlocatie en wordt er toch weer over kindjes gepraat.
Het is de beurt aan Regi om zich een pak te laten aanmeten. Onder het toeziend oog van Kristel weliswaar, die zijn styling in handen heeft genomen. Een vrijgezellentrip voor Regi is nog onzeker, maar Kristels bruidsmeisjes hebben alvast een luxueuze villa langs de Leie geboekt. Ten slotte voeren Kristel en Regi een goed gesprek over waar ze nu zullen gaan wonen.
Tijdens het passen van trouwkostuums ontmoet Regi twee oud-leerlingen van Kristel. Zij stellen scherpe vragen en krijgen in primeur Regi's huwelijkssong te horen. Als nieuw samengesteld gezin genieten Regi en Kristel van zondagen met de kinderen en maken ze kennis met een schattig, nieuw gezinslid.
Regi en Kristel trekken opnieuw naar Zuid-Afrika voor de laatste voorbereidingen van hun trouwceremonie. Het huwelijk in België komt intussen razendsnel dichterbij. Amper vier dagen voor de grote dag moet alles nog geregeld worden voor de receptie bij Regi thuis. Wanneer Regi Kristel de kerk ziet binnenwandelen aan de arm van haar papa, zijn alle zorgen echter al gauw vergeten.
De meest romantische dag in het leven van Regi en Kristel is volledig live te volgen; van de receptie en het uitwisselen van de ringen tot het jawoord en het avondfeest onder een stralende Zuid-Afrikaanse zon.
Na elkaar het jawoord te hebben gegeven, vertrekken tortelduifjes Regi en Kristel op huwelijksreis door Zuid-Afrika.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.