Villa Zuid-Afrika

Villa Zuid-Afrika

Volg Kathleen Aerts en haar gezin terwijl ze samen hun langgekoesterde droom najagen om een idyllische guesthouse te openen in hun thuisbasis Zuid-Afrika.

Afleveringen

9 afleveringen

Aflevering 1

Kathleen en Steven staan voor een race tegen de klok om hun guesthouse op tijd af te krijgen. Ze hebben nog heel wat werk en de verbouwingen verlopen niet volledig volgens schema. Steven koopt een golfkar die nipt in de garage past, terwijl Kathleen gaat shoppen voor de perfecte decoratie. Het koppel zwoegt om de boel op tijd in orde te krijgen voor de eerste gasten arriveren.

Aflevering 2

Discussies over kleurkeuzes en bouwdeadlines veroorzaken spanning bij Kathleen en Steven, terwijl er nog heel wat essentiële taken staan te wachten. Zo moet het koppel op zoek naar het juiste personeel en wordt er gestart met de tuinaanleg. Te midden van de chaos vinden ze ruimte voor familie, ontspanning en reflectie op waarom ze voor Zuid-Afrika hebben gekozen.

Aflevering 3

De verbouwingen van het guesthouse draaien op volle toeren. Toch stuiten Kathleen en haar gezin op heel wat problemen, waardoor de opening helaas uitgesteld moet worden.

Aflevering 4

Steven en Kathleen bereiden hun guesthouse voor op de opening. Ze stuiten echter nog op allerlei problemen zoals kapotte ramen, verkeerde stoelen en bruin water uit de kraan. Hun kinderen helpen mee met de voorbereidingen. Desondanks vieren ze Jays verjaardag uitgebreid en verwelkomen ze hun eerste gasten met een feestje.

Aflevering 5

Terwijl de opening nadert, staan Kathleen en Steven voor enkele onverwachte uitdagingen zoals misplaatste stopcontacten en beschadigde wasbakken. De spanning stijgt als hun eerste volledige boeking binnenkomt: een grote familie uit Zuid-Afrika. Kathleen is echter verrast wanneer deze eerste gasten goede vrienden blijken te zijn.

Aflevering 6

Regi geniet van zijn verblijf in het guesthouse van Kathleen en Steven. Hij is een tevreden klant, en bovendien ook een makkelijke: een zachtgekookt eitje volstaat als ontbijt. Een "eitje van een cent" voor kokkin Kathleen. Zij beweert namelijk bij hoog en laag dat een ei na amper één minuut koken klaar is. Regi kan zijn oren niet geloven en ze nemen de proef op de som.

Aflevering 7

Kathleen en Steven hebben met de verbouwing van hun droom guesthouse 'de zes mottigste maanden van hun leven' achter de rug. Nu het guesthouse op volle toeren draait en (bijna) alles weer rozengeur en maneschijn is, vindt Steven het tijd om de liefde te vieren. Na 12 jaar huwelijk gaat hij voor een tweede keer op de knie voor zijn Kathleen.

Aflevering 8

Niet alleen het gastenverblijf zelf, maar ook het domein eromheen ondergaat een stevige metamorfose. Kathleen en haar gezin trotseren de ene tegenslag na de andere en komen in een race tegen de klok terecht vol spanning, emoties, financiële uitdagingen, maar gelukkig ook heel veel leuke familiemomenten.

Aflevering 9

Steven tovert alweer een nieuwe verrassing uit zijn mouw. Die neemt de vorm aan van een onverwachte gast in het Droom Guesthouse. Niemand minder dan zanger Christoff, al jarenlang één van de boezemvrienden van Kathleen, brengt haar een bezoekje. Hij wordt door Steven in het guesthouse binnengesmokkeld om Kathleen eens flink te verrassen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.