Schooled

Schooled

Spin-off van 'The Goldbergs' die zich afspeelt in de jaren 90 van de vorige eeuw op de faculteit van William Penn Academy.

Afleveringen

21 afleveringen

Lainey is blij dat ze terug aan de slag kan, maar Mellor waarschuwt haar dat ze te vriendschappelijk omgaat met haar studenten. Glascott stelt de nieuwe lerares wetenschappen voor. C.B. heeft bedenkingen bij haar manier van aanpakken.
Lainey is hoopvol voor het liefdesleven van coach Mellor. Glascott weet niet goed hoe hij met bibliothecaresse dr. Ness moet omgaan.
Na het zien van de film 'Rudy' wil een van de leerlingen van C.B. een footballspeler worden. Glascott maant Lainey aan om een vriendin te vinden bij wie ze haar hart kan luchten en bij wie ze kan aankloppen voor levensadvies. Lainey probeert daarop vriendschap te sluiten met Wilma.
In de hoop een grotere kans te maken op de titel, rekruteren coach Mellor en Glascott sterspeler Felicia voor het team. C.B. gaat mee als begeleider op een shortski. Stiekem hoopt hij er wat qualitytime met Lainey te kunnen doorbrengen.
Wanneer coach Mellor vlak voor het toernooi ziek wordt, moet Glascott zijn taken als trainer overnemen. Lainey volgt les bij C.B.
Coach Mellor kijkt uit naar Halloween, maar Glascott dreigt roet in het eten te gooien van zijn plannen met Julie. C.B. probeert ervoor te zorgen dat de leerlingen elkaar niet de stuipen op het lijf jagen tijdens de halloweenoptocht.
Lainey wordt gevraagd om de nieuwe schoolmusical te regisseren, maar ze vreest dat ze het succes van vorig jaar nooit zal kunnen evenaren. Enkele records van coach Mellor dreigen te sneuvelen, dus gaat hij op zoek naar een manier om zijn naam in de spotlights te houden.
C.B. krijgt steun van zijn collega's en studenten nadat zijn keuken in vlammen opging terwijl hij gerechten aan het bereiden was voor zijn Friendsgiving-feestje. Mellor en Howell nemen het als coaches tegen elkaar op tijdens de jaarlijkse Thanksgiving-footballwedstrijd.
Mellor wil een betere band met Toby opbouwen. Hij gaat te rade bij C.B. over de Pokémon-rage, in de hoop nadien een betere supporter te kunnen zijn tijdens de toernooien waaraan Toby deelneemt. Lainey start een tweede baan bij een videotheek. Ze doet bovendien een verrassende ontdekking over Weasel.
Lainey wil dolgraag een Beanie Baby van Patti the Platypus bemachtigen. C.B. gaat op zoek naar één, in de hoop zo indruk op haar te kunnen maken, maar Barry Goldberg dreigt roet in het eten te gooien. Glascott vraagt Felicia om deel te nemen aan het kerstconcert.
Howell wil haar imago opkrikken en moedigt Ronnie en andere studenten aan om een boyband te vormen. Het resultaat is echter niet naar verwachtingen. Mellor probeert Glascott te overtuigen om Julie, zijn vriendin en tevens de tante van Toby, aan te nemen als de nieuwe schoolverpleegster.
Directeur Glascott en Lainey raken het niet eens over een gepaste dresscode voor de school. Coach Mellor heeft er steeds meer moeite mee dat Julie minder sportief is dan hij.
Lainey ontdekt iets over C.B. Glascott probeert coach Mellor een lesje te leren in winnen en verliezen.
Lainey komt net voor Valentijnsdag tot een besef. Coach Mellor probeer Felicia te helpen, die momenteel niet niet goed in haar vel zit.
Wilma en coach Mellor helpen C.B. om Lainey uit zijn hoofd te zetten. Terwijl ze een student begeleidt, komt Lainey tot het besef dat ze zelf nog met onopgeloste zaken uit haar verleden kampt.
Er ontstaat rivaliteit tussen Wilma en Lainey wanneer die laatste tijdens de voorbereidingen voor het showkoor ontdekt dat Wilma een betere zangeres is dan zij. Coach Mellor en Julie zijn het niet eens over de opvoeding van Toby.
De vader van Weasel probeert bij C.B. extra punten te scoren voor zijn zoon. Glascott geeft zijn toestemming om de vroegere parkeerplaats van directeur Ball om te toveren tot een buurttuin.
Coach Mellor moedigt Lainey aan om zich te verzoenen met haar moeder. De film 'Good Will Hunting' bezorgt Wilma inspiratie.
Coach Mellor is jaloers wanneer hij ontdekt dat Julie bevriend is met een knappe dokter. Glascott stelt C.B. aan als zijn plaatsvervanger na zijn operatie.
C.B. heeft een boontje voor milieuadviseur Paloma, die door de school werd aangesteld om de activiteiten rond Earth Day in goede banen te leiden.
Lainey moet knopen doorhakken over haar relatie met Barry en haar vriendschap met C.B. Ook coach Mellor en Julie staan voor een moeilijke beslissing wanneer Toby als date gevraagd wordt voor het schoolbal.