Security Checkers

Security Checkers

In het tweede seizoen van Security Checkers slaan Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx opieuw toe. Ook dit keer proberen ze weer beveiligingsagenten te omzeilen en ongemerkt binnen te geraken op nieuwe locaties. Al wordt dat geen gemakkelijke opdracht, de jongens zijn intussen slachtoffer van hun eigen succes. Ze moeten op de proppen komen met ingenieuze en creatieve ideeën.

Afleveringen

7 afleveringen

Zijn zwaar beveiligde plaatsen echt wel zo goed beveiligd als ze beweren? Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx doen de test en proberen toch ongemerkt binnen te komen. Deze aflevering is het de beurt aan Plopsaland.
Zijn zwaar beveiligde plaatsen echt wel zo goed beveiligd als ze beweren? Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx doen de test en proberen toch ongemerkt binnen te komen. Deze week trekt het duo richting de bergen om de sfeer op Tomorrowland Winter op te snuiven.
Zijn zwaar beveiligde plaatsen echt wel zo goed beveiligd als ze beweren? Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx doen de test en proberen toch ongemerkt binnen te komen. Deze aflevering ontdekken Arno en Gerben of ze mee kunnen aansluiten in het peloton van een professionele wielerwedstrijd zonder door de mand te vallen. Ze smeren hun koersbenen in voor twee kleppers van formaat: De Omloop het Nieuwsblad en de Waalse Pijl.
De security checken loopt niet altijd goed af. Arno en Gerben hadden een piekfijn plan om Dua Lipa backstage te ontmoeten tijdens haar optreden in het Sportpaleis, maar dat was buiten de beveiliging van Dua Lipa gerekend. Arno en Gerben werden afgevoerd naar het politiekantoor voor een nachtje in de cel.
Arno en Gerben proberen al een tijdje overal in het land de security te omzeilen. Lukt het hen om een poolparty te houden in het subtropisch zwemparadijs van Center Parcs in Peer of klopt het echt dat mooie liedjes niet blijven duren?
Ook de Rode Duivels zijn niet veilig voor Gerben en Arno. In deze aflevering trekken de jongens naar het Lotto Park in Brussel waar de Anderlecht een wedstrijd spelen tegen Burkina Faso. Hun ultieme doel: in de kleedkamer geraken om daar appelsientjes uit te delen aan het Belgisch elftal.
Arno en Gerben vertrekken voor hun laatste missie: de security checken van Kinepolis Gent. Met een hyperfocus beginnen ze aan hun opdracht, want de inzet is hoog. Grote droom van Arno: gamen op groot scherm! Slagen de jongens erin om na sluitingstijd in het bioscoopcomplex te blijven?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.