Welkom in de Familie

Welkom in de Familie

Het leven van een wildvreemde overnemen én vervolgens proberen raden wiens plaats je hebt ingenomen... dat is de formule van deze meeslepende familieshow met Julie Van den Steen.

Afleveringen

6 afleveringen

Julie Van den Steen ontvoert Wout (24) uit zijn eigen slaapkamer en dropt hem in het leven van slagerszoon Victor. Twee dagen lang neemt Wout het leven van de voor hem onbekende Victor over. Hij woont in bij zijn familie, neemt zijn job over en maakt kennis met zijn liefke en Juleske, de pauw. Slaagt Wout er in om Victor uit een line-up van vijf mogelijke slagerszonen te halen?
Julie Van den Steen dompelt een kandidaat onder in een onbekend gezin om er een week lang de plek van een familielid in te nemen. De kandidaat keert het hele huishouden binnenstebuiten om zo veel mogelijk te weten te komen over het ontbrekende gezinslid om zo dan de juiste man of vrouw uit een line-up te kunnen halen.
Julie Van den Steen ontvoert de kandidate van deze week, uit haar eigen slaapkamer en dropt haar in het leven van Kelly. Ze neemt vanaf dan Kelly's leven over en runt haar gezin en bedrijf. Ze krijgt zelfs door haar nieuwe dochter een compleet andere look aangemeten, met wat tranen als gevolg. Sprokkelt onze kandidate genoeg informatie om de juiste Kelly uit een line-up van vijf Kelly's te halen?
Julie Van den Steen ontvoert brandweerman Carlo uit zijn eigen slaapkamer en dropt hem in het leven van 'Star Wars'-fan Jonathan. Carlo neemt Jonathans leven over, woont in zijn huis, gaat naar zijn werk en mag ook zijn hobby's beoefenen. Hoewel Carlo vol zelfvertrouwen vertrekt richting het rugbyveld, komt de intense training na een half uur abrupt tot een einde.
Julie Van den Steen ontvoert Aaron (43) uit zijn eigen slaapkamer en dropt hem in het leven van timmerman Joris. Aaron ontwaakt in een voor hem onbekend huis en leeft er vanaf dat moment samen met Joris zijn gezin en runt zelfs zijn zaak. Het wordt een mooi avontuur, het allermooiste, zou Garry Hagger zeggen.
Julie Van den Steen ontvoert Benita (27) uit haar eigen slaapkamer en dropt haar in het leven van de Kempische Charlene. Benita ontwaakt in een voor haar onbekend gezin en neemt vanaf dat moment Charlene's leven over. Overdag gaat ze aan de slag als juf en 's avonds werkt ze in de familiezaak. Benita helpt ook ambiancemaker Sergio inbreken in Charlene's huis.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.