Shot in the Dark

Shot in the Dark

Geblinddoekte singles worden met de beste wing(wo)man aan hun zijde losgelaten in een club om zich een weg te praten, ruiken en voelen naar hun perfect match. De ultieme blind date of een onmogelijke opdracht?

Afleveringen

8 afleveringen

De studenten in Gent mogen de spits afbijten en geblinddoekt op zoek gaan naar hun perfect match. Voelen, ruiken en de hulp van wingman, Martijn, zorgen er voor dat het er heet aan toe gaat op de eerste avond.
Tijd om de blinde liefde te testen bij de Leuvense studenten. Clémentine is matchmaker van de avond en Jaël Ost houdt een oogje in het zeil bij de VIP dates.
Love (or lust) is in the air! Er worden lapdances gegeven, slagroom van lichaamsdelen gelikt en als kers op de taart krijgt het laatste koppeltje maar niet genoeg van elkaar(s tong).
Drama neemt de bovenhand. Single Victor krijgt na een mislukte date een herkansing van Jaël Ost maar schiet een tweede keer mis wanneer hij water in het gezicht van zijn date spuwt.
De vonk slaat over bij Kilena wanneer ze blind voor een oude bekende kiest. Nathan wordt op de pijnbank gelegd wanneer hij de wax-challenge aangaat en de laatste date van de avond eindigt met veel mondwerk.
Clémentine gaat vanavond twee singles helpen bij het uitkiezen van hun ultieme VIP-date. Jarno kiest voor een bekend gezicht en bij Renzo loopt het allemaal wat stroef. Loopt hij een blauwtje?
Vanavond gaat wingwoman, Kessy, een handje helpen bij de zoektochten. Valéria gaat uit de kleren tijdens haar VIP-date en Kiara gaat op zoek naar haar prinses op het witte paard.
In de laatste aflevering van 'Shot In The Dark' tonen de singles in Gent zich van hun beste kant tijdens de VIP-challenges. Maar tijdens de spicy vragenronde, worden ze allemaal op de rooster gelegd.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.