Sing Again

Sing Again

22 zangers uit de geschiedenis van 35 jaar VTM-talentenjachten maken hun terugkeer naar het grote podium. Herkenbare gezichten uit de Soundmixshow, Idool, The Voice, enzovoort, zingen vier weken lang de longen uit hun lijf in deze bloedstollende talentenjacht der talentenjachten.

Afleveringen

4 afleveringen

Aflevering 1

Herkenbare gezichten uit o.a. de 'Soundmixshow', 'Idool' en 'The Voice' zingen vier weken lang de longen uit hun lijf. Vandaag treden twaalf van hen anoniem op met hun nummer van toen. Wie zal de jury meteen herkennen? Wie stoot door naar de halve finale, wie moet zich een tweede keer bewijzen en wie moet de wedstrijd verlaten?

Aflevering 2

Nog tien zangers treden anoniem op met een nummer uit hun vroegere talentenjacht. Wie bemachtigt de laatste tickets voor de halve finale en voor wie zit het avontuur erop? Nadat alle kandidaten hebben opgetreden, weten we wie er in de Song Clash zal strijden voor de laatste twee plekjes in de halve finale. Hun lot ligt volledig in handen van het publiek.

Aflevering 3

Tijdens de halve finale strijden de twaalf overgebleven kandidaten in duo's tegen elkaar. De deelnemers kiezen zelf hun muzikale partner. Onvoorwaardelijke vriendschappen worden gesmeed, maar er schuilt een addertje onder het gras.

Aflevering 4

In deze spannende finale is het aan de negen finalisten om het publiek én de jury te overtuigen van hun zangtalent. In groepen van drie brengen de kandidaten een nummer van een internationale ster voor wie het ooit begon in een talentenjacht. Slechts één iemand van elk trio stoot rechtstreeks door naar de superfinale.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.