I Can See Your Voice

I Can See Your Voice

Muzikale spelshow met Jonas Van Geel waarin alles draait rond één vraag: kan je zien of iemand goed kan zingen of niet? Aan de kandidaten om de echte zanger te ontmaskeren.

Afleveringen

5 afleveringen

Gastheer Jonas Van Geel daagt elke week twee kandidaten uit om doorheen 5 rondes te achterhalen wie van de 7 performers echt kan zingen en wie iedereen in de maling neemt en maar doet alsof.Er staat 2500 euro op het spel. De twee kandidaten krijgen hierbij advies van vier panelleden met ervaring in de muziek- en entertainmentwereld. Gaste: Natalia.

2. Christoff

Gastheer Jonas Van Geel daagt elke week twee kandidaten uit om doorheen vijf rondes te achterhalen wie van de zeven performers echt kan zingen en wie iedereen in de maling neemt en maar doet alsof. Er staat 2500 euro op het spel. De twee kandidaten krijgen hierbij advies van vier panelleden met ervaring in de muziek- en entertainmentwereld. Gast: Christoff.
Zussen Ipek en Jennifer zijn grote fan van gastvedette Laura Tesoro. Het panel bestaande uit Kamal Kharmach, Vincent Fierens, Ingeborg Sergeant en Kürt Rogiers geeft opnieuw advies aan de kandidaten. Of zij daar iets wijzer uit worden, is maar de vraag.
Gastheer Jonas Van Geel daagt twee kandidaten uit om doorheen vijf rondes te achterhalen wie van de zeven performers echt kan zingen en wie iedereen in de maling neemt en maar doet alsof. Er staat 2500 euro op het spel. De twee kandidaten krijgen hierbij advies van panelleden Kamal Kharmach, Ingeborg, Kürt Rogiers en Vincent Fierens. Gastartiest is Gers Pardoel.

7. Belle Perez

Goede vrienden Hannelore en Stijn bepalen in deze aflevering welke performer een duet mag zingen met Belle Perez. Ze hebben de keuze uit de musical man, de chef, de Vlaamse Ed Sheeran, de showqueen, de personal trainer, de Bulgaarse parel en de garagiste. Wie kan écht zingen en wie doet er alsof?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.