Spring

Spring

Spring gaat over een groep jongeren die zichzelf en de wereld ontdekken in en rond dansschool 'Spring'! Gevuld met dansen, fotografie, mode en stevige muziek.

52 afleveringen

In Evi's horoscoop staat dat er grote gebeurtenissen zullen plaatsvinden. Katrijn gelooft daar niet echt in. Chantal en haar moeder zijn pas verhuisd. Chantal vindt dat niet tof. Alles is nieuw voor haar en ze heeft helemaal geen vrienden.
Katrijn en Evi oefenen in de dansstudio van Maggy. Ze nemen deel aan een provinciale danswedstrijd. Marie-France schrijft haar dochter in de dansschool in. Katrijn en Evi zijn heel nieuwsgierig naar het nieuwe modellenbureau in hun dorp.
Chantal danst voor de eerste keer mee. Katrijn heeft haar twijfels over het nieuwe meisje. Maggy vertelt de meisjes dat er een geldprijs aan de danswedstrijd verbonden is. Xavier en Evert maken ruzie tijdens de repetitie.
De financiële situatie van de dansschool ziet er niet goed uit. Maggy stelt voor om een fitness te openen als extra inkomstenbron. Xavier komt weer niet opdagen voor de repetities.
Evert wil Xavier vervangen door zijn neef Jonas. Die speelt ook keyboard. Katrijn is helemaal in de ban van haar chatvriend Dreamboy. Xavier is weer niet aanwezig bij de repetities van de rockgroep.
Chantal vraagt aan Maggy of zij de solo mag dansen in plaats van Katrijn. Katrijn zou namelijk heel graag modellenwerk doen. Evert, Thomas en Pieter besluiten om Xavier uit de groep te zetten.
Jonas komt Xavier vervangen tijdens de repetities. Hij speelt de pannen van het dak. Chantal heeft een tweede afspraakje met Xavier... Katrijn vindt dat haar vader te veel zeurt.
Xavier valt binnen tijdens de repetitie. Evert vertelt hem dat hij uit groep is gezet. De meisjes organiseren een ladiesnight bij Katrijn thuis, maar haar ouders zijn vroeger thuis dan verwacht.
Maggy vertelt Xavier dat het repetitiekot een fitnesszaal wordt. Er komt een man van een reclamebureau naar de dansstudio om 4 meisjes te selecteren voor een reclamespot. Marie-France stelt aan Maggy voor om de dansstudio te sponsoren.
De chatvriend van Katrijn wil met haar afspreken. Evert, Thomas en Pieter maken het repetitiekot leeg. Het wordt definitief een fitnesszaal. Marie-France blijft zeuren tegen Chantal over de solo.
Pieter zorgt ervoor dat de jongens een nieuw repetietielokaal krijgen. Maggy besluit dat Chantal en Katrijn getest moeten worden: zo kan Maggy bepalen wie de solo danst.
Chantal is blij dat Maggy haar een kans wil geven om de solo te dansen. Thomas en Evi maken ruzie. Katrijn besluit om af te spreken met haar chatvriend.
Maggy beseft dat Marie-France haar wil omkopen met het sponsorgeld. De rockgroep oefent voor het eerst in de bar van de dansstudio. Katrijn en Evi fantaseren over Dreamboy. Evert is jaloers omdat Dreamboy Katrijn komt opzoeken.
Dreamboy ontmoet Katrijn in de dansschool. Hij heeft een cadeau voor haar bij. Roger is niet enthousiast over de chatvriend van zijn dochter. Maggy stelt samen met Pieter de plannen voor de fitness op.
Katrijn en Chantal doen allebei de danstest. Maggy beslist wie de solo danst. Katrijn vraagt of Chantal het reclameblad waar ze instaat aan Marie-France wil laten zien.
Roger is nieuwsgierig en wil weten in welke reclamespot zijn dochter gaat meespelen. Jonas wil muziek maken waarop de danseressen van Maggy kunnen dansen. Evi, Sara, Chantal en Katrijn zijn zenuwachtig voor de opnames van de reclamespot.
De meisjes weten niet of ze de waarheid gaan vertellen over de reclamespot. Iedereen is nieuwsgierig naar de spot. Maggy vertelt aan Pieter waarom ze de cheque van Marie-France heeft verscheurd. De opening van de fitness nadert...
Roger zeurt de oren van Katrijn haar hoofd. Maggy is tevreden over Katrijn haar dansprestaties. Evert, Thomas en Pieter dromen over optredens... Evert kan een manager strikken voor een afspraak. De fitness wordt officieel geopend.
De moeder van Katrijn ziet het fitnessen helemaal zitten. Evert vraagt zich af waarom Katrijn op Arne valt. Evert mag van Maggy een fuif organiseren in de dansstudio. Jonas kan niet komen repeteren op de dag dat de manager komt kijken.
Xavier is jaloers omdat er een manager naar het rockgroepje komt kijken. Arne stelt voor om de afspraak met de manager te saboteren. Marie-France heeft een plan zodat haar dochter alsnog de solo kan dansen.
Maggy is het wachten op de muziek van Jonas beu aan het worden. Katrijn en Evi hebben een goed idee voor de verjaardag van Maggy. Jonas gaat weer DJ-en in plaats van repeteren.
Jonas zou moeten slapen, maar hij heeft te veel werk. Arne biedt hem een pilletje aan waardoor hij uren kan doorgaan. Xavier heeft een plan om de afspraak van zijn oude band met de manager te saboteren.
Het gaat niet zo goed tussen Evi en Thomas. De jongens zijn ontgoocheld omdat de manager niet is komen opdagen. Jonas wil nog een pilletje van Arne. Deze keer moet hij er wel voor betalen.
Roger is niet echt enthousiast over de fotoshoot van zijn dochter. Katrijn is echter helemaal in de wolken. Arne verkoopt Jonas opnieuw wat pillen. Pieter ontdekt waarom de manager niet is komen opdagen.
Maggy stelt aan Jonas voor om de dansles bij te wonen. Hij kan de muziek componeren terwijl de meisjes dansen. Pieter is kwaad op Xavier. Thomas zal zijn afspraak met Evi moeten verzetten zodat de groep kan repeteren.
Evi is boos op Thomas omdat hij de date heeft afgebeld. Ze denkt eraan om het uit te maken. Evert raapt al zijn moed bij elkaar en vraagt Katrijn uit.
De relatieproblemen van Thomas en Evi zijn nog steeds niet van de baan. Pieter maakt plannen voor de fuif. Maggy zet haar broer eens flink op z'n plaats.
Maggy dwingt Xavier om zich te excuseren bij Pieter. Arne is jaloers omdat Katrijn met Evert naar de film gaat. Hij heeft iets bedacht om de date te laten mislukken...
Evi wil het uitmaken met Thomas. Evert komt niet opdagen tijdens zijn afspraakje met Katrijn. Arne stelt haar voor om met hem in plaats van met Evert naar een film te gaan kijken.
Katrijn gaat naar de fotoshoot. Chantal vervangt haar in de dansstudio en danst de solo. Evert ontdekt wie hem in de val heeft gelokt en zo zijn date met Katrijn verpestte.
De rockgroep heeft opnieuw een afspraak met de manager. Jonas belt Arne om nieuwe pillen te vragen. Het klikt goed tussen Pieter en Chantal.
De liefde tussen Evi en Thomas is definitief voorbij. Katrijn is helemaal ondersteboven van de fotoshoot en van Arne. Marie-France wil Katrijn nog eens boeken voor een shoot.
Chantal is slecht gehumeurd omdat haar vader niet naar België komt. Ze krijgt een uitbrander van Maggy. Pieter vindt de gsm van Evert in een pot verf.
Pieter vindt dat Evert zich moet excuseren bij Arne in verband met de valse beschuldigingen. De jongens doen hun uiterste best tijdens de repetitie want die wordt bijgewoond door de manager.
De manager wil graag en demo van de rockgroep. De jongens moeten er zelf voor zorgen. Maggy is blij met de verrassing voor haar verjaardag. Arne probeert XTC te verkopen aan Jonas.
De reclameclip waar de meisjes in dansen wordt getoond in de bar van de dansstudio. Thomas en Xavier sluiten een weddenschap af met Mike. Iedereen helpt om de dansstudio om te toveren in een fuifzaal.
Roger wil niet dat Arlette directrice wordt. Hij vreest dat het huishouden er onder zal lijden. Op de fuif heerst er een goede sfeer. Jonas moet draaien maar is erg moe. Hij denkt eraan om een XTC-pil te slikken.
Tijdens de fuif betrapt Evert Jonas met de XTC-pil. Katrijn kan er niet mee lachen wanneer haar vader plots op de fuif verschijnt om haar op te halen. Marie-France zorgt ervoor dat Katrijn voor de eerste keer naar een fotoshoot mag.
De fotoshoot van Katrijn staat gepland op de dag van de danswedstrijd. Evert zegt aan Pieter dat hij Jonas betrapt heeft met een XTC-pil. Xavier zoekt iemand die samen met hem wil kickeren tegen Mike. Evi en Jonas gaan samen iets drinken.
Het is aan tussen Evi en Jonas. Thomas mag er nog niets van weten. Pieter wil Jonas spreken over de XTC-pillen. Katrijn vertelt Evi over de XTC-pillen van Jonas. Evi gelooft Katrijn niet en wordt kwaad. De vader van Chantal komt op bezoek.
Katrijn moet kiezen tussen de fotoshoot en de danswedstrijd. Chantal is blij met de komst van haar vader. De groep neemt een demo op. De manager is tevreden over het resultaat en stelt voor om een try-out concert organiseren.
Maggy vindt het geen toeval dat de fotoshoot van Katrijn op dezelfde dag valt als de danswedstrijd. Ze is ontgoocheld dat Katrijn niet kan kiezen tussen de fotoshoot en de danswedstrijd. De groep mag een interview doen op de radio.
Maggy belt Marie-France op in verband met de fotoshoot van Katrijn. Xavier en Pieter spelen een wedstrijd kickeren tegen Mike. Jonas vertelt Arne dat hij geen pillen meer wil. Arne is het daar niet mee eens...
Katrijn heeft nog steeds geen keuze gemaakt. Ze krijgt van Maggy nog 1 dag om te beslissen of ze de solo danst. Evert verdenkt Arne al een tijdje van dealen. Evert besluit om bewijzen te zoeken.
Katrijn heeft een keuze gemaakt tussen de fotoshoot en de danswedstrijd. Thomas is razend op Evi en Jonas. Hij stapt uit de groep. Marie-France moet opnieuw een plan bedenken zodat Chantal toch de solo kan dansen.
Thomas heeft beslist dat hij nooit nog een voet in Spring zet. Xavier probeert hem nog te overtuigen, maar dat lukt niet. Chantal is kwaad omdat ze de solo niet kan dansen. Evert blijft Arne verdenken van dealen en hij wil het bewijzen.
Evert heeft een plan om Arne te betrappen. Hij vraagt of Evi hem wil helpen. Pieters nieuwe haarkleur is wel erg opvallend. Evi wil alles uitpraten met Thomas. Jonas vindt dat geen goed idee.
Maggy geeft Katrijn de toelating om zowel de fotoshoot te doen als de solo te dansen. Evert verzamelt bewijsmateriaal tegen Arne. Katrijn is verdrietig wanneer ze ontdekt dat Arne echt dealt.
Pieter, Evi en Jonas kunnen Thomas overtuigen om terug te komen drummen. Katrijn is nog steeds verdrietig. Marie-France, Claude en de fotograaf vergaderen over de fotoshoot van Katrijn.
De jongens maken zich klaar voor het try-out concert. Na het concert stelt een producer voor om een single te maken. Aan de ingang van de dansstudio komt Roger Arne tegen...
Wanneer de fotograaf wil vertrekken om Katrijn naar de danswedstrijd te brengen, wil zijn auto niet starten. Als Katrijn niet op tijd is, danst Chantal de solo.
Evert beslist om zijn meet and greet met U2 op te geven. In plaats van naar Rotterdam te rijden, pikken ze Katrijn op. Misschien komt ze zo alsnog op tijd voor de danswedstrijd.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.