Super Pumped: The Battle for Uber

Super Pumped: The Battle for Uber

Het verhaal van een van de meest succesvolle en destructieve eenhoorns van Silicon Valley, Uber. Het verhaal draait om Travis Kalanick, de veeleisende CEO van Uber, en zijn soms tumultueuze relatie met zijn mentor Bill Gurley, de openhartige, briljante Texaanse durfkapitalist.

Afleveringen

7 afleveringen

UberCab CEO Travis Kalanick probeert een partner binnen te halen voor zijn falend bedrijf. Maar het geld van zijn nieuwe partner is mogelijk niet genoeg om UberCab te redden.

2. X to the X

De ingenieurs van Uber ontwikkelen een nieuwe technologie om hun juridische problemen te omzeilen en om de strijd aan te gaan met de taxicommissies van New York.

3. War

Gurley stuurt Travis en Emil uit om geld in te zamelen, maar Travis heeft andere plannen. Travis gaat ook de oorlog aan met Lyft.

4. Boober

De vergaderruimtes van Uber worden oorlogsgebied nu er beslist moet worden wat de beste manier is om het snel groeiende bedrijf het best te besturen. Ondertussen woont het Uber-team Code Conference bij.
Travis staat voor een spervuur aan vragen op het hoofdkwartier van Apple, waar hij moet vchten oor het voortbestaan van Uber. Hij legt de Uber-strategie uit om fraudeurs in China te slim af te zijn en hoe ze met hun slechte imago in de pers omgaan.

6. Delete Uber

Een nieuwe gebeurtenis laat een deuk achter in het zelfvertrouwen van Travis. Heel het team zet alles op alles om oplossingen te bedenken. Travis zoekt steun bij Emil.
Gurley en zijn geldschieters stellen Travis voor een ultimatum dat de koers van het bedrijf voor altijd zal veranderen. Travis gaat op zoek naar steun, zodat hij de finale strijd kan aangaan voor de toekomst van Uber.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.