't Zit in de Familie

't Zit in de Familie

In 't Zit In De Familie bundelen de Familie-acteurs de strafste, grappigste en meest onvergetelijke momenten uit de voorbije 29 seizoenen.

Afleveringen

17 afleveringen

Werner De Smedt heeft het over de blunders die de afgelopen jaren zijn opgedoken in Familie.
Deze week is het Roel Vanderstukken die het heeft over 5 memorabele generieken. En er wordt zelfs gezongen!
De 5 meest memorabele geboortes in Familie, verteld door Margot Hallemans. Zij speelt Hanne in de reeks, die momenteel zelf hoogzwanger is.
In deze aflevering vertelt Maxime De Winne over de meest opzienbarende gevangenen in Familie.
Deze week vertelt Peter Bulckaen, beter gekend als Mathias Moelaert, over bedrog in Familie. Ontrouw is immers een rode draad in 30 jaar Familie.
In deze aflevering praat Yanni Bourguignon (alias Cédric, de zoon van Veronique) over de meest stomende scènes in de geschiedenis van Familie.
Gunther Levi praat over de 5 opmerkelijkste metamorfoses. Peter Van den Bossche werd eerst vertolkt door Eric Goossens en Bart Van den Bossche werd al door 3 acteurs gespeeld.
Deze week praat David Cantens over de meest spectaculaire scènes. Een vliegtuigcrash, brand, een ontploffing in de Hilton, nog meer brand en een spectaculaire scène onderwater.
De Van den Bossche's hebben in Familie al vaak afscheid moeten nemen van een personage. Sandrine André vertelt over haar top 5 en over hoe ze daar als actrice mee omgaat.
In deze aflevering praat Caroline Maes, aka Mieke Van den Bossche, de leukste bloopers aan elkaar. De bloopers zijn opgesplitst in verschillende categorieën zoals versprekingen, vallen en onhandigheid.
De meest memorabele familiefeesten volgens Marianne Devriese.
Karen Damen neemt ons mee op reis doorheen 30 jaar Familie.
Jasmijn Van Hoof vertelt over haar spannendste momenten in Familie.
Jo Hens gaat op zoek naar de meest gênante momenten uit alle seizoenen van Familie. Dat blijken er heel wat, met een meer dan terechte nummer 1.
Voor de oldskool Familie-fans: Jef De Smedt, beter bekend als 'Nonkel Jan', vertelt ons enkele dingen die we misschien nog niet wisten over de Bomma!
Jan, die in Familie het liefdevolle personage 'Zjef' speelt, stelt ons de 5 meest romantische momenten voor! Opgepast, er kunnen traantjes vloeien.
Kürt gaat op zoek naar de 5 ultieme slechteriken uit bijna 30 jaar Familie. Met al zeker eentje daarvan heeft hij een heel nauwe band gehad.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.