Taarten van Staf

Taarten van Staf

In 'Taarten van Staf' trekt Staf Coppens eropuit om samen met kinderen een taart te bakken. Elke aflevering wil een kind iemand verrassen met een zelfgemaakte taart.

Afleveringen

10 afleveringen

Victoria wil graag een taart bakken voor Gerrit om hem te bedanken dat hij haar van de verdrinkingsdood heeft gered. Gerrit is ondertussen een vriend van de familie geworden, maar omdat Victoria sinds kort verhuisd is naar West-Vlaanderen zien de twee elkaar niet zo veel meer.
Martin wil graag een taart bakken voor zijn nonkel Marc, die voor hem een ontmoeting met zijn grote idool wist te regelen. Martin lijdt aan de spierziekte van Duchenne en zit sinds zijn achtste in een rolstoel. Hij is gek op voetbal - op FC Barcelona in het bijzonder - maar zelf kan hij niet meer spelen.
Jintse wil graag een taart bakken voor haar twee zussen, omdat zij heel goed voor haar zorgen sinds er bij haar twee jaar geleden diabetes type I werd ontdekt. Haar zussen staan immers vaak in haar schaduw omdat Jitse door haar suikerziekte veel zorg en aandacht nodig heeft. Staf en Jitse maken daarom samen een heerlijke verrassingstaart klaar voor hen.
Djordy wil graag een taart bakken voor zijn moeke en oma Karin. Zij zijn heel belangrijk voor hem, want zijn mama was heel jong toen hij geboren werd en is in de opvoeding van Djordy heel hard bijgestaan door zijn oma en opa. Djordy beschouwt Karin dan ook een beetje als mama en haar huis als zijn thuis. Samen met Staf waagt Djordy zich aan een 'hartige' taart.
Staf ontmoet de 9-jarige An-Fa, die heel graag haar vriendinnetje Shiho wil verrassen. An Fa en Shiho komen uit hetzelfde kinderhuis in China, zijn allebei in 2005 geadopteerd en hadden per toeval in China ook dezelfde familienaam: Fu.
Staf ontmoet de 13-jarige Lars uit Merelbeke. Lars wil heel graag samen met Staf een taart bakken voor zijn broer Mads, die het syndroom van Down heeft. Lars is heel erg trots op zijn broer, omdat hij sinds kort kan fietsen. Dit is een hele prestatie, omdat het voor kinderen met het syndroom van Down erg moeilijk is om het te leren.
Deze week belooft het een heel speciale taart te worden: de 12-jarige Anna uit Pulderbos wil namelijk een taart bakken voor de olifant Kai-Mook.
De 10-jarige Morgane uit Maldegem wil heel graag haar beste vriend Sebastien bedanken. Toen Morganes papa enkele maanden geleden overleed, heeft Sebastien haar in die moeilijke periode heel erg geholpen. Staf en Morgane maken een supercoole puzzeltaart voor Sebastien.
Jo wil graag een taart bakken voor haar klas. Ze zit namelijk op een bijzondere school voor foorreizigers en schipperskinderen, waar ze al vanaf het eerste leerjaar met dezelfde tien kinderen in de klas zit. Maar Jo ziet haar klasgenoten niet alleen tijdens de schooluren, want ook op de kermis en op het internaat zijn ze samen. Jo ziet hen dan ook meer als familie dan als vrienden.
Ralph wil graag een taart bakken voor zijn mama Paula en zijn stiefpapa Peter, want volgens hem heeft Cupido echt wel knap werk verricht door hen samen te brengen. Hij hoopt dan ook dat zijn mama, Peter en hijzelf altijd van elkaar zullen blijven houden.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.