Team K3

Team K3

Na weken van repeteren is het zover: de eerste K3 show mét Julia erbij gaat in première. De K'tjes zijn super zenuwachtig. De ontlading is dan ook groot, na de eerste voorstelling.

Afleveringen

4 afleveringen

Na weken van repeteren is het zover: de eerste K3 show mét Julia erbij gaat in première. De K'tjes zijn super zenuwachtig. De ontlading is dan ook groot, na de eerste voorstelling. Daarna staat de finale van The Voice Kids op het programma. Marthe en Julia doen voor de gelegenheid iets speciaal met hun haar. En Hanne, die blijft gewoon Hanne.
Hanne heeft groot nieuws voor Marthe en Julia... Babynieuws. Er komt een K3 baby! Julia en Marthe zijn super enthousiast en voelen zich nu al tante. Ze nemen ook de videoclip van hun zomersingle Mango Mango op. Al verbrodt een stevige wind bijna de zomerse sferen tijdens de opnames.
Wat doen de meisjes van K3 zoal op een vrije dag? Goed ontbijten én varen met een bootje. Al is dat laatste makkelijker gezegd dan gedaan... Verder staat er een drukke zomer op de planning. Hanne, Marthe en Julia haasten zich van optreden naar optreden met het K3 busje.
Hanne, Marthe en Julia treden op op de Foute Party in het Sportpaleis. Het is de eerste keer dat Julia live mag optreden voor een publiek vol volwassenen. Hanne heeft iets leuks bedacht om het geslacht van haar baby te verklappen aan Marthe en Julia. Al loopt dat toch niet helemaal van een leien dakje. Daarna trekken de dames naar zee, voor de opnames van Tien om te zien.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.