Team K3

Team K3

Na weken van repeteren is het zover: de eerste K3 show mét Julia erbij gaat in première. De K'tjes zijn super zenuwachtig. De ontlading is dan ook groot, na de eerste voorstelling.

Afleveringen

7 afleveringen

Na weken van repeteren is het zover: de eerste K3 show mét Julia erbij gaat in première. De K'tjes zijn super zenuwachtig. De ontlading is dan ook groot, na de eerste voorstelling. Daarna staat de finale van The Voice Kids op het programma. Marthe en Julia doen voor de gelegenheid iets speciaal met hun haar. En Hanne, die blijft gewoon Hanne.
Hanne heeft groot nieuws voor Marthe en Julia... Babynieuws. Er komt een K3 baby! Julia en Marthe zijn super enthousiast en voelen zich nu al tante. Ze nemen ook de videoclip van hun zomersingle Mango Mango op. Al verbrodt een stevige wind bijna de zomerse sferen tijdens de opnames.
Wat doen de meisjes van K3 zoal op een vrije dag? Goed ontbijten én varen met een bootje. Al is dat laatste makkelijker gezegd dan gedaan... Verder staat er een drukke zomer op de planning. Hanne, Marthe en Julia haasten zich van optreden naar optreden met het K3 busje.
Hanne, Marthe en Julia treden op op de Foute Party in het Sportpaleis. Het is de eerste keer dat Julia live mag optreden voor een publiek vol volwassenen. Hanne heeft iets leuks bedacht om het geslacht van haar baby te verklappen aan Marthe en Julia. Al loopt dat toch niet helemaal van een leien dakje. Daarna trekken de dames naar zee, voor de opnames van Tien om te zien.
Hanne, Marthe en Julia gaan voor de allereerste keer optreden met een live band. Ze zijn super zenuwachtig en zwangere Hanne moet nóg vaker plassen dan anders. En ook tijdens alle tropische hitterecords van afgelopen zomer, blijft K3 gaan. Met een knallend optreden op de Lokerse Feesten.
Na het optreden op de Lokerse Feesten, besluiten Hanne, Marthe en Julia nog even naar de kermis te gaan. Ze verkleden zich met K3 pruiken en hoeden om onherkenbaar te kunnen rondlopen. Daarna moeten ze terug aan het werk, want de sprookjesachtige opnames voor de videoclip van Vleugels staan op de planning. Maar rondlopen en dansen met grote vleugels op je rug, is toch niet zo makkelijk als het lijkt...
Hanne, Marthe en Julia gaan op hotel in Rotterdam voor de start van hun grote tour door Nederland. En dat Nederlandse publiek is toch tikje luider dan het Belgische... Na de K3 Run en Fun besluit Hanne even een stapje terug te zetten voor de komst van de baby en laat ze zich op de Sint show vervangen door Marie. En dan is het eindelijk zo ver: baby Julien wordt geboren en mama Hanne is een feit. Trotse tantes Julia en Marthe gaan op bezoek om hun nieuwste mini K3-lid te bewonderen.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.