De wereld van K3

De wereld van K3

Duik mee in de magische en verrassende leefwereld van K3 en geniet mee van muziek, verhaaltjes, danspasjes en uren knutselpret.

Afleveringen

8 afleveringen

In deze aflevering laten de dames van K3 zien hoe je een gewone, alledaagse fiets omtovert in een echte prinsessenfiets met bloemetjes, stickers, rietjes en kaartjes. In de huisdierenrubriek maakt Kristel kennis met Max, de kat van de twee schattige zusjes Anissa en Alyna.
Vandaag proberen de K3-tjes om echte circusartiesten te worden, maar dat is toch niet zo gemakkelijk als de dames dachten. Karen en Kristel duiken de K3-keuken in en maken een prachtige en gezonde sprookjessalade klaar. Josje geeft je alle tips om een geslaagd filmfeestje te organiseren en op het einde kan je uit volle borst meezingen met 'Waar zijn die engeltjes'.
De meisjes van K3 geven in deze aflevering allerlei originele tips & tricks om huiswerk wat leuker te maken. In de sportrubriek overwint Josje haar hoogtevrees en leert ze muurklimmen met de tips van de sportieve Cathinka. Met z'n drieën gaan de dames helemaal uit de bol in de tuin tijdens het soktrappen, en op het einde kan je meezingen met één van K3's populairste liedjes, Mamasé.
Josje heeft een slecht humeur vandaag, want ze wil graag een zomerfeestje in de tuin organiseren, maar het is slecht weer. Gelukkig hebben Karen en Kristel een oplossing: ze bouwen het clubhuis om tot een echt zomerstrand en organiseren het feestje gewoon binnen!
In deze aflevering veranderen Karen, Kristel en Josje in echte oude dametjes: ze drinken thee, eten taartjes en ze verkleden zich in echte oma's. In de K3-keuken maken Karen en Kristel overheerlijke en gezonde aardbeienzoentjes klaar, en op de kamer van Josje wordt het lekker eng, want ze organiseert een griezelfeestje. Op het einde kan je helemaal uit de bol gaan op het liedje 'Jurkje'.
Vandaag testen Karen, Kristel en Josje een paar super leuke kapsels bij elkaar uit, want ze hebben een brief ontvangen van een meisje dat op zoek is naar inspiratie voor haar kapsel. Josje leert vandaag schermen en wordt daarbij gecoacht door de sportieve Nan.
Kristel, Karen en Josje nemen je mee door de wereld van K3. De meiden geven de leukste knutseltips, delen de lekkerste recepten en leren je alle danspasjes.
Iedereen kent het gevoel wel wanneer je in je bed ligt en niet in slaap kan geraken. Vandaag geven Karen, Kristel en Josje daarom tips om beter in slaap te kunnen vallen. In de fashionrubriek laat Karen zien hoe je je juwelen op een originele manier kan opbergen; Kristel nodigt weer een heleboel dierenrvriendjes uit en maakt kennis met Gobelijn, de shetlandpony.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.