Team K3

Team K3

Na weken van repeteren is het zover: de eerste K3 show mét Julia erbij gaat in première. De K'tjes zijn super zenuwachtig. De ontlading is dan ook groot, na de eerste voorstelling.

Afleveringen

3 afleveringen

Hanne, Marthe en Julia gaan voor de allereerste keer optreden met een live band. Ze zijn super zenuwachtig en zwangere Hanne moet nóg vaker plassen dan anders. En ook tijdens alle tropische hitterecords van afgelopen zomer, blijft K3 gaan. Met een knallend optreden op de Lokerse Feesten.
Na het optreden op de Lokerse Feesten, besluiten Hanne, Marthe en Julia nog even naar de kermis te gaan. Ze verkleden zich met K3 pruiken en hoeden om onherkenbaar te kunnen rondlopen. Daarna moeten ze terug aan het werk, want de sprookjesachtige opnames voor de videoclip van Vleugels staan op de planning. Maar rondlopen en dansen met grote vleugels op je rug, is toch niet zo makkelijk als het lijkt...
Hanne, Marthe en Julia gaan op hotel in Rotterdam voor de start van hun grote tour door Nederland. En dat Nederlandse publiek is toch tikje luider dan het Belgische... Na de K3 Run en Fun besluit Hanne even een stapje terug te zetten voor de komst van de baby en laat ze zich op de Sint show vervangen door Marie. En dan is het eindelijk zo ver: baby Julien wordt geboren en mama Hanne is een feit. Trotse tantes Julia en Marthe gaan op bezoek om hun nieuwste mini K3-lid te bewonderen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.