The Best Of

The Best Of

In het gloednieuwe muziekprogramma 'The Best Of' worden 8 muzikale iconen verrast met een uniek privéconcert van meer dan 40 collega-artiesten van eigen bodem.

Afleveringen

8 afleveringen

De Kreuners verzamelen in de meest iconische muziektempel van het land: de verlaten Ancienne Belgique in Brussel. Daar worden hun grootste hits - bepaald via een ruime bevraging bij de Vlaamse bevolking - in een nieuw jasje gestoken door vijf rasmuzikanten: Equal Idiots, Bart Peeters, André Hazes, Mauro Pawlowski en Guy Swinnen.
Natalia staat voor één keer niet zélf op het podium, maar wordt verrast met 5 unieke optredens van collega-artiesten. I've Only Begun To Fight wordt gecoverd door een verrassend duo met een al even grote klok van een stem: goede vriendin Barbara Dex en School Is Cool-frontman Johannes Genard. De Nederlandse Davina Michelle zorgt eveneens voor een kippenvelmoment met haar versie van I Want You Back
Urbanus is vandaag de eregast. Heavy metal-zanger Franky De Smet-Van Damme brengt een stevige cover van de klassieker 'Madammen Met Een Bontjas'. The Starlings maken het stil met hun intieme versie van 'De Wereld Is Om Zeep'. Het verrassende duo Michael Van Peel & William Boeva trekt dan weer de komische kaart met hun cover van '1-2-3 Rikke Tikke Tik'.
Wat zijn de favoriete songs van de Vlaming? Welk nummer is voor hen de absolute nummer 1? Naast de verrassende live optredens van tal van collega-artiesten gaat 'The Best Of' ook backstage bij de voorbereidingen en delen bekende en onbekende Vlamingen de top 5 van hun icoon in de VoxBox. Tot slot doen intimi hun opvallendste verhalen over De Mens uit de doeken.
Vandaag is Axelle Red de centrale gast. Naast de verrassende live optredens van 5 collega-artiesten die de Top 5 gekozen door de kijkers brengen, een blik backstage en gesprekken met familie en vrienden van Axelle.
Vandaag zijn Dimitri Vegas en Like Mike de centrale gasten. Naast de verrassende live optredens van vijf collega-artiesten, is er ook een blik backstage en gesprekken met familie en vrienden van de broers.
Vandaag is Raymond van het Groenewoud de centrale gast. Naast de verrassende live optredens van 5 collega-artiesten, een blik backstage en gesprekken met familie en vrienden van de zanger.
Vandaag is Gorki, de groep van wijlen Luc De Vos, de centrale gast. Het eerbetoon aan de rockgroep wordt bijgewoond door de bandleden en door Herman Brusselmans, een goede vriend van De Vos. Samen met de band belooft hij alvast een 'trip down memory lane'.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.