The Equalizer

The Equalizer

Een enigmatische figuur verleent haar bijzondere skills aan mensen die nergens meer terecht kunnen voor hulp.

Afleveringen

5 afleveringen

McCall zet alles op alles om haar team te redden wanneer ze in gevaar verkeren door haar voormalige CIA-collega Michelle Chambers. Ze ontdekt ook waarom de CIA zich heeft teruggetrokken uit Venezuela.
Nadat een jong meisje wordt aangereden door een auto tijdens een illegale straatrace, spoort McCall de persoon op die verantwoordelijk is voor het vluchtmisdrijf. Dee overweegt om in de voetsporen van haar moeder te treden en bij het leger te gaan.
Nadat een machtige projectontwikkelaar wordt gedood door een rijdende metrotrein, huurt zijn weduwe McCall in om zijn dood te onderzoeken. Ondertussen bezoeken tante Vi en Dee een oude buurvrouw die in een verpleeghuis woont.
Nadat Dante's oude trainingspartner wordt gegijzeld terwijl hij undercover werkt in een illegaal casino, huurt McCall een voormalige gokverslaafde in om te helpen bij de missie. Ondertussen sluit Dee zich aan bij een groep collega's en komt erachter dat sommige studenten haar pesten op sociale media.
Nadat Mel is herenigd met haar broer Matthew, helpt McCall hem de onethische praktijken van zijn voormalige eenheid aan de kaak te stellen voordat het te laat is; De relatie tussen tante Vi en Trish wordt verbroken door Vi's behoefte om McCalls ware identiteit te beschermen.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.