The Good Doctor

The Good Doctor

Freddie Highmore schittert als de jonge chirurg Shaun Murphy die ondanks zijn autisme een grote aanwinst is voor het prestigieuze ziekenhuis waar hij werkt.

Afleveringen

5 afleveringen

1. Disaster

Shaun stelt een ingrijpende operatie voor om het leven van een jonge pasgehuwde vrouw te redden. Morgan en Park willen allebei de operatie van een oudere patiënt met kanker voor hun rekening nemen. Shaun heeft een date met Carly, maar die verloopt anders dan verwacht.

2. Debts

Andrews verzorgt een man die gewond raakte toen hij probeerde tussenbeide te komen bij een seksueel delict. Lim is verplicht een moeilijke beslissing te nemen wanneer de ouders van een jonge patiënt Melendez beschuldigen van een foute diagnose. Shaun krijgt raad na zijn slecht afgelopen date met Carly.

3. Claire

Net nu ze zich moet voorbereiden op haar eerste chirurgische ingreep, kampt Claire zowel thuis als in het ziekenhuis met problemen. Na een ongeluk moet het team een zwaargewonde visser behandelen, en ze moeten er bovendien voor zorgen dat zijn vangst onbeschadigd blijft.

4. Take My Hand

Claire behandelt een vrouw die ongevoelig is voor pijn, wat zowel haar huwelijk als haar leven in gevaar brengt. Shaun en Glassman krijgen beiden te maken met amoureuze perikelen.
Andrews vraagt zich af of Shaun wel klaar is voor zijn eerste chirurgische ingreep. Na hun diagnose twijfelen Claire en Morgan aan het verhaal van hun patiënt.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.