The Good Doctor

The Good Doctor

Een jonge, briljante chirurg met autisme treedt in dienst bij een prestigieus ziekenhuis. Hij krijgt er af te rekenen met scepticisme van zijn omgeving, maar zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Afleveringen

4 afleveringen

19. Half Measures

Andrews en Lim raken het niet eens over de behandeling van een patiënt die bijna in tweeën werd gesneden door een stuk metaal. Kalu geeft aan Wolke toe dat hij bang is om fouten uit het verleden te herhalen. Murphy, Reznick en Park behandelen Eden, een baby die lijdt aan het syndroom van Turner. Glassman geeft vaderlijk advies aan Murphy, terwijl ze wachten op de resultaten van zijn onderzoeken.

20. Blessed

Andrews, Allen en Wolke behandelen Eddie Richter, een vriend van Andrews die wratachtige gezwellen op zijn lichaam heeft. Murphy observeert Glassman tijdens het uitvoeren van een hersenoperatie. Die verloopt vlot en even voelt Murphy opluchting, tot hij Glassman hoort praten met de patiënt. De sociale dienst vindt geen geschikte kandidaten om Eden te adopteren.

21. A Beautiful Day

De onderlinge verstandhouding tussen Glassman en Murphy komt zwaar onder druk te staan. Allen, Perez en Murphy behandelen een man die een hoofdletsel opliep bij een auto-ongeluk. Ze ontdekken dat hij een hersentumor heeft. Andrews en Park focussen zich intussen op de zaak van Nico, een jonge kankerpatiënt. Zijn operatie komt in het gedrang wanneer de artsen een nieuwe tumor ontdekken.

22. Love's Labor

Shaun en Lea staan op het punt om ouders te worden. Iedereen wacht hen op bij de verloskamer, op één belangrijk iemand na. Maar dan raken Perez, Kalu en Jerome betrokken bij een zwaar ongeval en worden alle artsen met spoed weggeroepen, ook Murphy. Perez is zwaargewond en Allen komt voor een dilemma te staan wanneer zijn leven aan een zijden draadje hangt.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.