Topline

Topline

Tala is een 16-jarig meisje dat ervan droomt om zangeres te worden met een alter ego genaamd 'Illisha'. Wanneer een van haar liedjes als illisha viraal gaat, begint haar leven te veranderen en leert ze haar eigen stem te vinden.

Afleveringen

10 afleveringen

Nadat ze in het geheim een hit heeft geschreven en gepost, krijgt de 16-jarige Tala een DM van een producer die hoopt haar in zijn songwritingteam te krijgen.
Tala voelt zich buitengesloten wanneer Uriah haar introduceert als stagiaire bij rapper Cas Cray, maar ze slaagt erin een band met hem op te bouwen.
Tala blijft liegen tegen haar vader. Ze gaat naar de studio om Shin, die zijn K-pop supergroep wil verlaten, te helpen de waarheid te vinden en solo te gaan.
Tala wordt verboden door haar vader om terug te keren naar de studio en gedwongen om in het ziekenhuis te werken. Maar ze is vastbesloten om een lied te schrijven.
Tala wordt het huis uitgegooid omdat ze haar vader uitdaagt. Ze stort zich in de studio en giet haar verdriet in een lied voor Elianna.
Tala's prille vriendschap met Elianna wordt op de proef gesteld wanneer Uriah haar vraagt een liedje te schrijven voor Elianna's recente ex en zijn nieuwe vriendin.
Omdat Tala denkt dat ze BFF's is met Elianna keurt Tala de bijdragen van Aidan en Sabriel af, waardoor ze haar plek op "The Wave" in gevaar brengt.
Tala's houding tegenover muziek vervreemdt haar van haar zus en vader en bedreigt nu ook haar professionele relatie met Elianna.
In de nasleep van haar verraad aan Elianna straft Tala zichzelf door haar ambitie om liedjes te schrijven en het studioteam op te geven.
Gedwongen om opnieuw na te denken over wat Tala gelukkig maakt, realiseert ze zich dat het haar muzikale gaven zijn en verrassende steun van haar vader en zus.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.