Verslaafd

Verslaafd

Clean worden én blijven is een proces dat nooit zonder slag of stoot verloopt. Wanhopige familieleden en vrienden van verslaafden krijgen hulp om hun geliefden weer op het rechte pad te krijgen.

Afleveringen

6 afleveringen

1. Dennis

De 38-jarige Dennis is al van zijn zestiende verslaafd aan cocaïne. Sinds tien jaar deelt hij zijn leven met Ton, maar ook tegenover hem blijft Dennis ontkennen dat hij een verslaving heeft. Ton heeft zelfs stiekem een camera op het toilet geïnstalleerd om Dennis op heterdaad te betrappen. Ton kan de leugens niet meer aan en wil dat Dennis nú afkickt.

2. Andrew

Andrew is nog maar een half jaar vader van een mooie dochter. Ondanks dit grote geluk lukt het hem niet om te stoppen met drinken en cocaïne gebruiken. De gevolgen van zijn verslavingen zijn groot voor het jonge gezin. Als hij onder invloed is, gaat hij namelijk ook gokken waardoor de schulden enorm oplopen. Zijn broer Graham kan het niet langer aanzien.

3. Aly

Aly is 53 jaar, moeder van twee kinderen en al 35 jaar zwaar verslaafd aan heroïne en cocaïne. Haar kinderen Cas en Esmee wonen bij hun vader, maar de laatste twee jaar woont dochter Esmee (18) opnieuw bij haar in om haar te verzorgen. Aly takelt snel af en iedereen vreest het ergste als er nu niet wordt ingegrepen.

4. Ray

De Rotterdamse Ray drinkt al ruim tien jaar zo'n 30 blikjes bier per dag. Hij start om 12 uur 's middags en drinkt door tot hij op het eind van de dag letterlijk omvalt. Zijn dochter Anouchka luidt de alarmbel, omdat ze haar vader mist en omdat ze ziet hoe haar moeder gebukt gaat onder de verslaving.

5. Nies

De 56-jarige Nies is moeder van twee kinderen. Sinds haar scheiding twaalf jaar geleden gaat het steeds slechter met haar. Door haar alcoholverslaving isoleert ze zichzelf en zoekt ze ruzie met vriendinnen. Bovendien vertelt ze haar dochter geregeld dat ze uit het leven willen stappen. Haar vriendinnen slaken een noodkreet.

6. Sam

De 30-jarige Sam heeft momenteel geen vaste verblijfplaats. Zijn moeder Drees heeft hem jaren geleden het huis uitgezet, omdat hij door zijn speedverslaving onhandelbaar was geworden. Nadien ontdekte Drees dat ook haar jongere dochter Chris verslaafd was aan harddrugs. Met haar gaat het nu goed, maar met Sam blijft het bergafwaarts gaan.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.