Verslaafd

Verslaafd

Clean worden én blijven is een proces dat nooit zonder slag of stoot verloopt. Wanhopige familieleden en vrienden van verslaafden krijgen hulp om hun geliefden weer op het rechte pad te krijgen.

Afleveringen

5 afleveringen

1. Bas

De 18-jarige Bas terroriseert het hele gezin. Hij gebruikt speed en wordt daar heel agressief van. Zijn vader, moeder en broers zijn ten einde raad. Interventionist Maarten Dammers zet, samen met Ewout Genemans, alles op alles om Bas in behandeling te krijgen.

6. Eusebio - terugblik

Een terugblik op het verhaal van Eusebio. Hij was lange tijd verslaafd aan cocaïne en heroïne. Hoe gaat het anderhalf jaar na de interventie met hem?

7. Enrico

Enrico is verslaafd aan cocaïne en werd door zijn ouders op zijn twintigste het huis uitgezet. Hij komt wel nog iedere week bij zijn ouders eten en zijn moeder doet zijn was. Dit om hem een beetje in de gaten te houden. Maar eigenlijk zien ze hem alleen maar aftakelen.
De 25-jarige Timo gebruikt al twee jaar lang dagelijks cocaïne. Hij is veel gaan gebruiken na de plotselinge dood van zijn vader. Zijn vrienden en familie kunnen hem niet meer bereiken, dus iedereen hoopt dat een interventie een wake-upcall zal zijn voor hem.

10. Frank

Frank is verslaafd aan speed en alcohol. Hij is vader van een vijfjarige dochter en een tweede kind is onderweg. Franks jongste broer is ook verslaafd en dat is zwaar voor zijn ouders. Hopelijk zal zijn jongste broer ook later 'het licht zien' en zich laten behandelen.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.