Wat Als?

Wat Als?

Humoristische sketchreeks met als uitgangspunt de hypothetische vraag 'Wat als?'

Afleveringen

10 afleveringen

Barbara Sarafian schittert als ex-vrouw van Godfried van Bouillon, Nico Sturm, Ben Segers en Bruno Vanden Broecke gedragen zich als pauwen en Matteo Simoni en Charlotte Timmers bestrijden het ongedierte in huis.
Wat als muggen nog irritanter waren? Haast onmogelijk, maar Ruth Beeckmans en Ben Segers gaan op zoek naar het antwoord. Een klein land heeft zo zijn charmes, maar wat als iedereen Luxemburg was vergeten? Peter Van den Eede ondervindt er de negatieve gevolgen van. Woordspelingen zijn grappig, maar soms ook heel erg flauw. Wat als ze nu eens strafbaar waren?
Wat als je op het juiste moment op de juiste plek was? Wat als mannen echt altijd goesting hadden? Wat als de politie echt je vriend wou zijn? En wat als de verzuurde Vlaming gelijk had? Met: een gastrol voor de Belgische rockband Triggerfinger.
Wat als je verliefd was op je dokter? Nico Sturm kan ervan meespreken en haalt alles uit de kast om zijn dokteres te versieren. Charlotte Vandermeersch en Koen De Graeve zouden niets liever willen dan hun huwelijk te laten plaatsvinden in de kerk, maar wat als de pastoor het beu was? En wat als Satan aka Jeroen Perceval ook wel eens de trein nam?
Wat als je toch wraakzuchtig was? Peter Van den Eede laat zien dat wraak ook zoet kan zijn. Wat als teleportatie bestond? Het zou zonder twijfel enorm handig zijn, maar Bruno Vanden Broecke ondervindt er toch ook de negatieve gevolgen van. En wat als kinderopvang veel duurder was? Ruth Beeckmans en Ben Segers hebben er de perfecte oplossing voor.
Wat als je gynaecoloog het leuker wou maken? Allemaal goed en wel, maar Charlotte Vandermeersch voelt zich toch niet zo op haar gemak. Wat als mannen altijd kinderen bleven? Ben Segers en Nico Sturm doen alvast hun uiterste best om daar een passend antwoord op te vinden. En wat als je moest leven met een lachband?
Bert Haelvoet zit opgescheept met een erectie die geluid maakt. Mauro Pawlowski van zijn kant bewijst dat blokfluiten ook sexy kan zijn en Ruth Beeckmans laat zich van haar meest sarcastische kant zien. Daarnaast zoekt de cast ook naar antwoorden op de vragen: Wat als je te snel vrienden maakte? Wat als mannen honden waren? Wat als clowns een ras apart was?
Wat als bowling een Mexicaanse sport was? Wat als piraten met hun tijd meegingen? Wat als paragnosten stielmannen waren? En wat als we slechts om de 9 maanden naar het toilet moesten? Koen De Graeve komt erachter hoe het is om de laatste man op aarde te zijn. Charlotte Vandermeersch haalt haar beste dansmoves boven om zo een antwoord te vinden op de vraag: wat als volksdansen sexy was?

Aflevering 9

Compilatie van de beste en absurdste sketches uit het derde seizoen.
Compilatie van de beste en absurdste sketches uit het derde seizoen.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.