Ge Hadt Erbij Moeten Zijn

Ge Hadt Erbij Moeten Zijn

Bekende Vlamingen delen hun strafste anekdotes, die vervolgens op hilarische wijze uitgebeeld worden door topacteurs, onder wie Ruth Beeckmans, Sven De Ridder en Ben Segers.

Afleveringen

6 afleveringen

Staf Coppens, Bart Peeters en Lesley-Ann Poppe rakelen een straf verhaal op dat ze nog nooit eerder vertelden. Bart Peeters werd ooit gevraagd om de rol van De Rode Ridder te spelen. Het verhaal van de grootste teleurstelling uit zijn leven. Staf Coppens vertelt over die ene keer dat hij besloot om zelf te koken voor zijn vrienden. Een beslissing met nefaste gevolgen.
Bart Cannaerts vertelt het schrijnende verhaal van toen hij zijn auto wilde verkopen aan een paar doorgewinterde autohandelaars. Tom Waes keert terug naar zijn kindertijd, wanneer hij als kleine jongen met zijn papa zeehonden ging spotten op zee. Iets dat niet zo eenvoudig bleek te zijn. Ook Sergio gaat terug naar zijn kindertijd. Als kleine Sergio was hij namelijk niet de braafste van de klas.
Rik Torfs vertelt over hoe een opdracht in de lagere school hem voor het leven tekende. Rik Verheye kwam als 17-jarige ooit terecht in zijn eigen thriller. Een echt crimiverhaal met valse dollars, echte kogels en de soundtrack van Braveheart. Sam Gooris bekent dat hij om één of andere reden 's nachts graag in een tankstation stopt.
Urbanus bekent 50 jaar na datum een kwajongensstreek die vooral zijn vriend Fernand zuur is opgebroken. Pascal Braeckman vertelt over hoe hij 40 jaar geleden zijn plechtige communie deed. Een feest dat de hele familie zich nog altijd herinnert. Jan-Jaap van der Wal had 10 jaar geleden een ontmoeting met Willem 'De Neus' Holleeder, een van de gevaarlijkste criminelen van Nederland.
Eind jaren 90 mocht Peter Van Asbroeck getuige zijn van het bezoek van Elton John aan 'Het Swingpaleis'. Dat bezoek liep echter niet zoals verwacht. Jens Dendoncker vertelt over hoe een frituurbezoek en een bijzonder slecht getimede grap hem zuur opbraken. Sergio Quisquater schudt een tweede straf verhaal uit zijn mouw, over die ene keer toen hij wereldster Michael Jackson ontmoette.
De Kreuners maken een comeback. De ideale gelegenheid voor Walter Grootaers om een sappig verhaal te vertellen. Kamagurka vertelt over hoe hij ooit werd opgeroepen om zijn legerdienst te doen. Maar dat zag hij dus echt niet zitten. Wat voor Tom Waes misschien het ultieme avontuur lijkt, was voor Tim Van Aelst een absolute nachtmerrie: survivallen in de wildernis van Canada.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.