Zorro

Zorro

Reboot van de gelijknamige succesvolle serie uit de jaren 90 over de gemaskerde held Zorro die strijd tegen onrecht in het Californië van de jaren 1830.

Afleveringen

10 afleveringen

Na de moord op zijn vader keert Diego de la Vega terug naar Californië om wraak te nemen. Als Zorro gaat Diego de confrontatie aan met de gouverneur, de kwaadaardige leider van een Chinese gemeenschap en een geheim genootschap.
Om de aandacht van Zorro te trekken, worden Diego en Lolita gegijzeld in een kredietkantoor. Wanneer Lolita gewond raakt, twijfelt Diego of hij het masker van Zorro wel waardig is.
Zorro schiet in actie wanneer een vrouw uit Chinatown vermist wordt. Een explosie in de Ramirez-mijn maakt zijn zoektocht er echter niet gemakkelijker op. Bovendien doet Diego een pijnlijke ontdekking over de moord op zijn vader.
Zorro gaat openlijk de strijd aan met de gouverneur, maar zaait hierdoor angst onder de bevolking. Lolita worstelt met haar gevoelens voor Diego. Monasterio doet een schokkende onthulling over Zorro.
Monasterio vermoedt dat de gouverneur liegt over wie Zorro werkelijk is. Diego en Nah-Lin besluiten hun meningsverschillen aan de kant te zetten omde gevangengenomen inheemse bevolking te kunnen bevrijden.
Het lijkt erop dat het Russisch-Amerikaanse bedrijf al op voorhand als winnaar van de veiling werd aangeduid. Nadat Diego Andreyévich heeft proberen tegen te houden op de veiling, krijgt hij bezoek van de Bear Clan.
De laatste avonturen van Zorro verschijnen uitgebreid in The Californian, wat Ivanova helpt bij haar plannen. Diego ontvangt een onheilspellend anoniem bericht.
Nah-Lin ontdekt wat de zwakke plek van Diego is: Lolita. Ze dreigt er vervolgens mee om de bruid te vermoorden als Diego zijn bestaan als Zorro niet opgeeft.
De Bear Clan eist dat Diego zijn loyaliteit bewijst. Om een test te vermijden moet hij de moordenaars van zijn vader vinden voor de vooropgelegde deadline. Lolita vraagt Diego uit over de identiteit van Zorro.
De deadline is bijna verstreken. Guadalupe en Samael trekken naar Los Angeles om de erfenis van Alejandro op te eisen. Diego staat met zijn rug tegen de muur en kan niet anders dan Monasterio te doden.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.