1883

1883

Volgt de familie Dutton op hun reis naar het westen, door de Great Plains naar het laatste stuk ongetemd Amerika.

Afleveringen

10 afleveringen

1. 1883

De familie Dutton gaat op reis naar het westen door het laatste stuk ongetemd Amerika. James arriveert in Texas, waar hij en zijn gezin zich voorbereiden op een reis door de Great Plains op zoek naar een nieuw thuis en de belofte van nieuwe kansen.
Thomas en Shea rekruteren James en een aantal lokale cowboys om een kudde vee bij elkaar te drijven. Als ze aan hun reis beginnen, wordt de karavaan geconfronteerd met enkele van de vele gevaren die ze onderweg tegen zullen komen.

3. River

James botst met Shea en Thomas over een belangrijke beslissing. De spanning loopt op in het kamp als er een beschuldiging wordt gedaan. Elsa begint een flirt met een cowboy.
De groep heeft de lastige taak de rivier over te steken met hun huifkarren en voorraden. Thomas en Noemi vormen een band.
Shea en Thomas verwerken de gevolgen van de rivieroversteek, maar er is weinig tijd voor rouw en de problemen blijven komen. Elsa en Ennis hebben een romantisch moment.
Shea helpt Elsa haar verlies te verwerken. De groep steekt nog een rivier over en bereidt zich voor op Indianengebied. Thomas koopt een cadeau voor Noemi.
Elsa maakt een onverwachte vriend. De groep wordt door moeder natuur voor een grote uitdaging gezet. Het kamp gaat op zoek naar een van hun mensen.
Elsa neemt een belangrijke beslissing. Shea staat voor twijfels nu de winter nadert.
Een misverstand leidt tot een gevecht met ernstige consequenties.
James en Margaret staan voor een zware keuze. Shea en Thomas komen in actie om een van hun mensen te helpen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.