A Gentleman in Moscow

A Gentleman in Moscow

In 1922 bevindt Graaf Rostov zich in Moskou en aan de verkeerde kant van de geschiedenis. De Communistische Partij beslist om hem te laten leven, maar hij wordt tot aan zijn dood onder huisarrest geplaatst in een hotelkamer.

Afleveringen

8 afleveringen

In 1922 bevindt Graaf Rostov zich in Moskou en aan de verkeerde kant van de geschiedenis. De Communistische Partij beslist om hem te laten leven, maar hij wordt tot aan zijn dood onder huisarrest geplaatst in een hotelkamer.
De graaf rekent af met zijn verleden wanneer zijn oude vriendin Misjka opduikt in het hotel. Hij ontmoet Anna Urbanova voor de eerste keer en begint een hartstochtelijke affaire. Zijn vriendschap met Nina verdiept zich, maar hun tijd samen zou wel eens van korte duur kunnen zijn.
Terwijl zijn oude leven afbrokkelt, ontvangt de graaf verschrikkelijk nieuws.

4. Good Times

De graaf wordt gedwongen een gevaarlijke missie uit te voeren die zal leiden tot een strijd om zijn ziel. Ondertussen worden Anna's professionele relaties belaagd door politieke complicaties, en Misjka raakt steeds meer ontgocheld over de Partij.

5. An Arrival

De wereld van de graaf staat op zijn kop als hij onverwacht een nieuwkomer onder zijn hoede neemt. Terwijl hij worstelt om zijn taken uit te voeren, wodt het nog moeilijker als de bisschop erover hoort en vastbesloten is om alles kapot te maken.

6. The Fall

Als een naaste een vreselijk ongeluk krijgt, beslist de graaf hen koste van het kost te redden en brengt hij zijn leven in gevaar. Terwijl het hotelpersoneel hem beschermt, dwingt de crisis Anna haar gevoelens voor de graaf onder ogen te zien.

7. An Assembly

Rusland staat in 1953 aan de vooravond van verandering als een naaste van de graaf een grote kans krijgt. Maar wanneer de terugkeer van een oude vriend de graaf helder doet zien, wordt hij geconfronteerd met een moeilijke keuze over de toekomst.

8. Adieu

De graaf en Anna bedenken een uitgebreid plan, met grote gevolgen als het mislukt. De dingen beginnen zich echter al snel te ontrafelen. Er volgt een onvermijdelijke confrontatie tussen de graaf en een oude vijand.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.