Alter Ego

Alter Ego

Jaren na het tragische verlies van Gilles zijn jeugdliefde, duikt een mysterieus figuur opnieuw op. Gilles gaat op zoek naar antwoorden. Zijn zoektocht leidt hem naar de private bank Salvator. Maar achter de gesloten deuren van Salvator ontdekt hij een verborgen wereld.

Afleveringen

8 afleveringen

Een persoonlijk trauma komt plots terug aan de oppervlakte. Gilles is gebeten om eindelijk te achterhalen wat er nu echt met zijn jeugdliefde Romy gebeurd is. Zijn zoektocht brengt hem tot bij Salvator, een private bank.
Gilles krijgt hulp van zijn vervreemde vader, Lukas. Deze dringt binnen bij Salvator, maar wordt hardhandig gestopt. Zijn daad is voor Salvator een trigger om hun identiteit te beschermen en een Alter Ego op pad te sturen om Lukas te verlossen.
Wanneer Romy een zwaar verkeersongeval overleeft, vermoedt Johanah dat dit het begin van het einde is. Ze denkt de toekomstige sterfdatum van haar dochter te kennen en bedenkt een wanhopig plan om het onvermijdelijke te voorkomen.
De mislukte 'verlossing' van Lukas doet het Alter Ego tot leven komen. Verward zoekt deze haar weg door de stad. Als Johanah hoort dat één van hun verlossers moet vernietigd worden, beseft Johanah dat er geen tijd te verliezen valt.
Nadat Johanah haar verlosser gered heeft, probeert ze deze ervan te overtuigen dat zij haar moeder is, maar de verlosser twijfelt aan Johanah haar goede intenties. Na een brutale confrontatie binnen Salvator slaat de verlosser op de vlucht.
Zodra de verlosser Gilles gevonden heeft, beseft ze dat ze niemand minder dan Romy is. Het trio duikt onder op een veilig adres, waar Romy hen alles vertelt wat ze weet over zichzelf, haar verleden en Salvator, maar dan stort Romy plots in.
De toestand van Romy doet het koppel inzien dat enkel Johanah kan helpen. Eens Romy aan de beterhand is, wil deze weten waar ze echt begraven ligt. Johanah maakt een deal met het koppel, maar onderweg komt het tot een bijna fatale discussie.
De liefde tussen Romy en Gilles bloeit open. Ze besluiten voor hun toekomst te gaan. Johanah is ondertussen in handen gevallen van Salvator en biecht alles op. Een kernlid van Salvator ziet haar kans om haar eigen droom waar te maken.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.