Storm Lara

Storm Lara

Radiostem Lara is een charismatische maar complexe vrouw, die nooit een blad voor de mond neemt. Een mysterieuze beller doet de gemoederen hoog oplaaien in de studio en Lara's karakter zal op de proef gesteld worden.

Afleveringen

4 afleveringen

De tot de nacht verbannen radio-DJ Lara en haar sidekick Rafik moeten alles op alles zetten om voldoende luisteraars te krijgen en zo hun baan te behouden. Dan belt de suïcide Suzy. Zij lijkt hun ticket terug naar de dagprogrammering.

2. Soulmate

De spanning tussen Lara en Rafik loopt steeds op, niet alleen over de aanpak van een zelfmoordbeller in hun nachtshow, maar ook privé. Suzy blijkt nog een rekening te willen vereffenen. Rafik schakelt de hulp in van de politie.

3. Slingers

Suzy infiltreert steeds meer in het leven van Lara en Rafik. De kwetsbare vrouw heeft de touwtjes strak in handen en ze raken verwikkelt in een slopend kat- en muisspel. Stella van zelfmoordpreventie komt naar de studio om hen bij te staan.

4. Next Level

Rafik probeert Lara te helpen, maar de spanning is onhoudbaar. De altijd zo zelfverzekerde Lara wordt door Suzy geconfronteerd met haar eigen tekortkomingen. Hoogmoed komt voor de val en Lara valt diep, totdat ze de keuze maakt om te vechten.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.