Axel Gaat Buiten

Axel Gaat Buiten

'Axel Gaat Buiten' en bezorgt de mensen die hij eerder leerde kennen in Axel Gaat Binnen een onvergetelijke dag.

Afleveringen

5 afleveringen

Christophe en Axel vervullen samen Christophe's droom en brengen een bezoek aan de brouwerij Sint-Bernardus in Watou. Na een rondleiding en het proeven van de verschillende biertjes mag Christophe zelf meewerken in de brouwerij. Axel gaat langs in Acacia en bespreekt met de begeleiding de impact van corona op het dagelijkse leven in de Lovie.
Bert probeert zijn leven weer op de rails te krijgen, hij heeft nu een mobiele frituur en doet aan waterskiën. We maken ook kennis met Bert zijn vrouw en zijn vier kinderen.
Axel gaat Marcel ophalen en rijdt samen met hem naar woonzorgcentrum Hof De Beuken in Ekeren. Ze gaan langs bij Marcels vrouw Lena, die aan dementie lijdt. Door corona hebben ze elkaar lange tijd niet kunnen zien en nu kunnen ze eindelijk terug samen een pannenkoek gaan eten.
Axel gaat langs op het verjaardagsfeest van Claudio. Hij ontmoet er Simona en maakt kennis met Claudio zijn zoon.
Timothy woont ondertussen begeleid alleen, recht tegenover het afkickcentrum. Axel bezoekt hem in zijn nieuwe omgeving, in zijn nieuwe kamer en ontdekt hoe het nu met hem gaat. Axel neemt Timothy mee naar Level Up in Gent waar ze samen een virtual reality ervaring beleven.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.