Banshee

Banshee

De voormalige misdadiger Lucas Hood duikt onder als de sherrif van het slaperige stadje Banshee. Hij zorgt er voor een frisse, gewelddadige wind.

Afleveringen

10 afleveringen

Een ex-gedetineerde meesterdief neemt de identiteit aan van Lucas Hood en wordt onwaarschijnlijk genoeg sheriff van een plattelandsdorpje in Amish-gebied.
Hanson, een radeloze handlanger van Kai Proctor, organiseert een rave in een Amish schuur en verkoopt zelfgemaakte XTC die hij stal van Proctor. Eén van zijn klanten is Deva, de dochter van Carrie. Lucas en zijn team zetten een raid op touw.
Er wordt een MMA-titelstrijd uitgevochten in het plaatselijke Kinaho Moon Casino, dat gerund wordt door stamhoofd Benjamin Longshadow en zijn zoon Alex. De match moet een goudmijn worden voor de investeerders uit Banshee.
Een mislukte overval op een museum in Harrisburg heeft onverwachte gevolgen: Lucas, Carrie en Job blazen hun oude partnership nieuw leven in, althans tijdelijk.
Wanneer een motorbende het jaarlijkse Banshee Spirit Festival op moorddadige wijze komt verstoren, schieten Lucas en Siobhan in actie om hun eigen vorm van gerechtigheid te laten geschieden. Lucas krijgt nog meer tegenwind.
Wanneer Wicks, een ex-celgenoot van Lucas, plots in Banshee verschijnt, rakelt dat onaangename herinneringen op aan Lucas' verblijf in de gevangenis.
Lucas dreigt zijn dekmantel te verliezen wanneer Carrie, die zichzelf en haar gezin wil beschermen, hem besluit over te dragen aan Rabbit. Intussen ontaardt een overval op een kruidenier in een heuse gijzelingscrisis op de middelbare school.
Carrie spoort Lucas aan om het verleden te laten voor wat het is. Maar Gordon, die steeds argwanender wordt, begint fanatiek haar eigen verleden uit te spitten. Nu ze uit haar Amish huis is gezet, gaat Rebecca bij Proctor smeken.
Rabbit spant zijn net rond Carrie en Lucas steeds strakker aan en Carrie vlucht uit het ziekenhuis in een wanhopige poging om haar gezin te verzamelen en het stadje te ontvluchten.
Het aandringen van Xavier om de FBI een ontvoeringszaak te laten onderzoeken, dwingt Lucas tot een besluit. Nola overweegt een andere toekomst, nadat een speciaal pakketje voor Alex' deur werd afgeleverd. Kai brengt Rebecca van alles bij.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.