B&B zoekt Lief in de Winter NL

B&B zoekt Lief in de Winter NL

Singles die Nederland hebben verlaten om hun dromen na te jagen in winterse gebieden, gaan op zoek naar iemand om hun leven mee te delen. Wie durft de liefde over de grens te zoeken en maakt hun wintersprookje compleet?

Afleveringen

12 afleveringen

Aflevering 1

Amy Rose, Jessie en Kelsey willen Saul graag beter leren kennen. Saul heeft de laatste jaren niet veel tijd gehad voor de liefde, omdat hij zich vooral focuste op zijn werk. Nu hij wel tijd maken voor een vrouw in zijn leven. Margreet, Elsje en Andrea hebben hun oog laten vallen op Guido. Hij hoopt een dame te vinden aan wie hij zijn hart kan verliezen. Twaalf jaar geleden vertrok hij naar Zweden. Hij kwam er terecht nadat hij in IJsland iemand ontmoet had. Die relatie hield geen stand, maar Guido is wel nog altijd enorm gelukkig in Zweden. Zijn avontuur zou compleet zijn mocht hij ook een leuke vriendin aan zijn zijde hebben.

Aflevering 2

Edith, die al zeven jaar vrijgezel is, werd daar haar zoon Mats ingeschreven. Hij vindt haar eenzaam en hoopt dat ze op deze manier een leuke man vindt. De eerste die zal proberen om haar hart te veroveren is de 52-jarige Bart uit Limburg. Mike is zijn concurrent. Nicky, Joshua en Jeroen zijn de dates van Benjamin. Benjamin is 26 jaar oud en woont in Zwitserland. Hij heeft het er prima voor elkaar, maar nu iedereen om hem heen de liefde vindt, kriebelt het bij hem ook om iemand te vinden. Benjamin is nog nooit verliefd geweest en hoopt dat daar nu verandering in kan komen.

Aflevering 3

Tineke, Joyce en Joyce doen een poging om het hart van Marco voor zich te winnen. Hij is toe aan een nieuwe liefde in zijn leven, nadat hij tweeënhalf jaar geleden zijn vrouw verloor aan de gevolgen van leukemie. Hij zoekt absoluut geen kopie van haar, maar zou het wel leuk vinden om weer een leuke vrouw aan zijn zijde te hebben.

Aflevering 4

Jessie is de tweede dame die voor Saul is afgereisd naar Zwitserland. Zij en Saul hebben alvast enkele raakvlakken: ze zijn allebei 29 jaar oud en werkzaam in de makelaardij. Is dat voldoende voor een klik?

Aflevering 5

De tweede vrouw die voor Marco naar Noorwegen is afgereisd, is de 40-jarige Joyce. Zij runt een kapsalon en was meteen onder de indruk toen ze Marco zag.

Aflevering 6

Mike is de tweede man die voor Edith is afgereisd naar Oostenrijk. Hij is 49 jaar oud en werkt als uitvoerder/coördinator. Als hij niet aan het werk is, gaat hij graag op avontuur.

Aflevering 7

De 24-jarige Kelsey was meteen onder de indruk toen ze de oproepvideo van Saul zag. Zij ziet zichzelf wel in Zwitserland wonen. De 38-jarige Andrea, werkzaam als adviseur arbeid en gezondheid, verruilt Groningen voor het sneeuwachtige Zweden. Ze woont in een caravan en is daardoor al behoorlijk wat koude gewend.

Aflevering 8

Nadat de ene Joyce is vertrokken, meldt de volgende zich al in Noorwegen. De 48-jarige B&B-eigenaar Joyce is klaar voor een nieuwe liefde.

Aflevering 9

De 30-jarige Olivier-Bas is de vierde man die voor Benjamin naar Zwitserland afreist. Rafaella is de ex van Saul. Hoewel de twee al een uitgebreide geschiedenis hebben, heeft hij haar toch uitgenodigd. Rafaella is 30 jaar en werkt als administratief medewerker en trendspotter.

Aflevering 10

De 56-jarige Aroen is de laatste man die zal proberen om het hart van Edith te veroveren. De aannemer/klusser omschrijft zichzelf als een levensgenieter. Hij zou graag opnieuw een leuke vrouw in de armen sluiten.

Aflevering 11

In Lapland meldt Esmeralda zich. Zij is 36 jaar oud en werkzaam in de horeca. Ze houdt van reizen, dieren, dansen en van eten. Bij Marco in Noorwegen maken we kennis met de 43-jarige Argentijnse schone Vanina.

Aflevering 12

Mariëlle is voor Marco afgereisd naar Noorwegen. Zij is 53 jaar oud en werkzaam als sourcing manager. Ze zou graag opnieuw een leuke man in haar leven hebben.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.