Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u

Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u

Verliefd, verloofd, getrouwd... de meeste koppels doen er weken of jaren over, maar de verliefde koppels in dit avontuur beleven hun droomdag binnen de 24u na het aanzoek.

Afleveringen

8 afleveringen

Jen en Meryl gaan op reis naar het exotische Senegal. Meryl denkt dat ze meedoen aan het programma 'Droomreis', waarbij ze met een kritische blik een hotel moeten beoordelen. Maar dat draait anders uit, want Meryl weet niet dat haar partner Jen al maanden in het grootste geheim hun bruiloft aan het plannen is met host en partner-in-crime Ruth Beeckmans.
Evi wil haar vriend Tim graag ten huwelijk vragen. Het koppel leerde elkaar tien jaar geleden kennen tijdens carnaval in Aalst, is dolverliefd en zal binnen de 24u misschien ook verloofd én getrouwd zijn. Voor Tim zal de verrassing compleet zijn, want ze hebben al meermaals over trouwen gesproken, maar in het huwelijksbootje stappen was nooit een must voor Evi ... tot nu.
Na een vriendschap van 18 jaar vormen Julie en haar vriendin Jennifer sinds drie jaar een koppel. Ze wonen ondertussen samen en vonden bij elkaar de grote liefde na een hobbelig parcours. De dames zijn fan van allerlei trouwprogramma's en dromen al lang van hun eigen strandhuwelijk. Samen met partner in crime Ruth Beeckmans wil Julie vandaag deze droom waarmaken in Tenerife.
Winnie en Tony maken al hun hele leven samen muziek en zullen nu binnen de 24u misschien ook verloofd én getrouwd zijn. Winnie speelt onder één hoedje met Ruth Beeckmans om Tony te verrassen met een huwelijksaanzoek in het Spaanse Málaga. Tijdens een gastoptreden in het hotel waar ze verblijven, zal Winnie dé vraag stellen aan haar grote liefde. Maar dat loopt niet helemaal volgens plan.
Jorg en Mabelle uit Hamme leerden elkaar vijf jaar geleden kennen via Tinder. De klik was er onmiddellijk. Mabelle leeft, zo zegt ze zelf, in een pinterest wereld en verzamelde al heel wat moodboards vol ideeën voor een origineel huwelijk. Vandaag neemt Jorg al deze ideetjes door met Ruth Beeckmans en bereiden ze samen het droomhuwelijk voor dat zal plaatsvinden in het Zwitserse Luzern.
Een romantisch weekendje weg om hotels te beoordelen krijgt een verrassende twist wanneer de ene helft van een koppel zijn of haar partner totaal onverwachts ten huwelijk vraagt. Vandaag springen Matthias en Natascha uit Schelle in het avontuur van hun leven. Ruth Beeckmans zit mee in het complot.
Nabil (43) en Els (37) leerden elkaar acht jaar geleden kennen bij het tv-programma 'Vind je Lief'. Aanvankelijk waren ze niet echt elkaars type, maar de liefde groeide. Intussen kochten ze samen een huis in het Mechelse en hebben ze twee kindjes: Gaston (6) en Jules (3). Vandaag denkt Els dat ze een toeristische bestemming in de Zwitserse Alpen moet beoordelen.
Nick en Lynn leerden elkaar twee jaar geleden via Tinder kennen tijdens de lockdown. Lynn droomt van een strandhuwelijk en er is een beetje haast bij, want ze is zes maanden zwanger. Nick heeft zijn Lynn al vaak op het verkeerde been gezet, maar nu wil hij er echt werk van maken. En wel op een heel speciale manier.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.