Beestig

Beestig

Dierenarts Joshua geeft in 'Beestig' tips en tricks om zo goed mogelijk voor je huisdier te zorgen.

Afleveringen

9 afleveringen

Aflevering 1

Dierenarts Joshua bezorgt een labrador retriever puppy een nieuwe thuis. Bij Sara, Glenn en de kleine Lou belandt het hondje alvast in een warm nest. Maar waar kunnen ze best op letten nu ze een nieuwe telg in het gezin hebben? 'Beestig' volgt ook het luxeleven van een straathond in Napels: dat van Juliette, de hond van Dries Mertens en Kat Kerkhofs.

Aflevering 2

Joshua maakt kennis met Zazou, een papegaai die opgroeide tussen de honden en daardoor ook zelf denkt dat hij een hond is. Verder worden drie kippen verwend met een fantastisch mooi kippenkasteel. Hij gaat ook langs bij zanger Christoff, waar diens kat Junior de koning te rijk is.

Aflevering 3

Dieter en Nathalie willen graag wat 'fluffiness' in huis. Dierenarts Joshua is dé ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kat in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend te zijn, al zeker niet voor het meubilair. Vervolgens stappen én vliegen we rond in het huis van Lieven Scheire.

Aflevering 4

Tania is het fiere baasje van vier paarden en een veulentje Charly. Die laatste is een stoere hengst, maar soms is Charly nog wel wat bang voor geluiden of speciale ondergronden. Tania's grootste droom is dan ook een heuse speeltuin voor haar paarden te bouwen om hen 'schriktraining' te geven. Joshua staat klaar met een heleboel tips & tricks.

Aflevering 5

Guillaume en Oliver, twee energieke jongens, krijgen eindelijk een huisdier van hun ouders. Ze willen graag een konijntje om de hele dag mee te knuffelen. Kat Thor is Instafamous en schopte het met zijn account helemaal tot in de States. Beestig maakt ook kennis met Norah, de prachtige Duitse dog van een bekende Vlaming. Maar van wie?

Aflevering 6

De katten van Laurens, Jupke en Gunz, zitten graag hoog en droog, weg van de hond. In 'Ten huize van' maken we kennis met Chip en Boon, de twee Australische Herders van Sandrine André.

Aflevering 7

Waarom schrikken katten van komkommers? Deze vraag en vele anderen worden beantwoord in deze aflevering. Joshua maakt daarnaast kennis met Anne en haar drie kinderen. Zij dromen van een stukje Australië in hun eigen tuin. We gaan ook op bezoek bij Odette, de dwergpinscher van een bekende Vlaming. Maar van wie?

Aflevering 8

Ann en Patrick uit Kortrijk zijn zot van hun twee Australische herders. Kimmy en Sky zetten echter maar al te graag de boel op stelten. Joshua ontwerpt samen met klusjesman Waud een speeltuin op maat voor de honden. Vervolgens geeft de zwarte labrador Waf een rondleiding in zijn huis. Herken jij zijn bekende baasje?e.
Lut en haar zoontje Erik wonen in een kangoeroewoning, samen met Eriks grootouders. Het gezin droomt ervan om een adoptiehond in huis te nemen. Hoe doe je dat het best? Dierenarts Joshua gaat op zoek naar de perfect match en leert hen alles over adopteren. Joshua gaat ook op huisbezoek bij zijn eigen moeder. Zij zorgt sinds kort voor Sprotje, een kat die heel nauw aan Joshua's hart ligt.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.