Before We Die

Before We Die

Een politie-inspecteur wordt verscheurd door haar loyaliteit ten opzichte van het korps en de liefde voor haar zoon wanneer zijn naam opduikt in een onderzoek naar de brutale moord op een agent.

Afleveringen

6 afleveringen

Wanneer haar vriend en collega Sean spoorloos verdwijnt, zet inspecteur Hannah Laing de grove middelen in om hem zo snel mogelijk terug te vinden.
Hannah en haar nieuwe partner Billy richten hun pijlen op de familie Mimica. Een onverwachte wending in het onderzoek doet haar echter twijfelen om het onderzoek verder te zetten.
Het leven van Christian komt in gevaar wanneer Stefan zijn stiekeme afspraken met Hannah ontdekt.
De voorbije gebeurtenissen hebben hun sporen nagelaten bij Christian. Tijdens een uitstap met Davor komt hij meer te weten over de hele organisatie.
Nu Christian buiten strijd is, weten Hannah en Billy zich even geen raad meer. Het lijkt er steeds meer op dat de daden van de Mimica's ongestraft zullen blijven.
Het undercoverteam probeert de drugstransporten van de Mimica's te onderscheppen, maar een onverwachte wending dreigt roet in het eten te gooien.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.