Bestemming X

Bestemming X

Tien onbekende Vlamingen trekken op een spectaculaire en avontuurlijke roadtrip kriskras doorheen Europa. Hun compagnon de route? Een gigantische, geblindeerde zwarte bus. Wie vindt 'Bestemming X'?

Afleveringen

11 afleveringen

Tien onbekende Vlamingen trekken op een spectaculaire en avontuurlijke roadtrip kriskras doorheen Europa. Reizend als groep hebben ze slechts één individueel doel: te allen tijde inschatten waar ze zich juist bevinden. De kandidaat die alle eliminaties weet te overleven en in de finale 'Bestemming X' als eerste vindt, wint het spel en gaat naar huis met een grote geldprijs.
Nadat Bo als eerste het spel moest verlaten, zetten de overgebleven kandidaten hun reis verder richting hun volgende Bestemming X. Door het afscheid van Bo zwelt het wantrouwen tussen de kandidaten aan. Enkelen onder hen doen een opvallende ontdekking over de reis en anderen sluiten zelfs een pact.
Na Bo heeft Glenn als tweede afvaller de groep moeten verlaten. De overgebleven kandidaten zetten hun reis verder richting hun volgende Bestemming X. Voor wie van hen wordt dit de eindbestemming?
Vanavond zijn de kandidaten te gast op een prachtig wijndomein. Na een aperitief tussen de wijnranken, krijgen ze van Kevin Janssens te horen wat hen te wachten staat: 'In de wijnvaten voor jullie wacht er post van het thuisfront. Helaas zijn de tonnen niet gevuld met druiven maar met iets anders'. Naast emotionele waarde kunnen de brieven nog een extra voordeel opleveren bij de volgende exit.
De kandidaten worden vandaag in twee teams verdeeld en in een pittoresk dorpje gedropt. Het is aan de kandidaten om op drie locaties in het dorp 'een goede daad' te verrichten. Maar wat die precies inhoudt, moeten ze zelf uitzoeken. Bovendien kijken ze best ook goed rond, want in het dorp zitten verschillende aanwijzingen naar de exitlocatie verstopt.
De laatste vijf kandidaten trekken van het podium naar de wildernis. Diep in het bos zetten ze hun kampeertent op. Maar voor de groep een onrustige nacht tegemoet gaat, krijgen ze levensbelangrijke tips van survivalexpert Polat. Ze zijn namelijk niet alleen in het bos. Er leven ook... wilde beren.
Vorige week vormde een indrukwekkende steenkoolmijn in het Duitse Ruhrgebied de arena van een zenuwslopende afvalrace. Het werd meteen ook de allerlaatste halte van Emiel. De trip van de vier laatste kandidaten gaat van start in een geblindeerde Thalys. Die heeft één bestemming: België, Frankrijk, Nederland of Duitsland.
Vorige week maakte de exit locatie van de week daarvoor een tweede slachtoffer. Net als Emiel, moest ook Steffie in het Duitse Essen de bus verlaten. Voor wie is het vandaag einde verhaal?
Dorien en Gino staan aan de start van de allesbepalende en zenuwslopende eindsprint richting de ultieme 'Bestemming X'. Die eindsprint wordt ingezet in een compleet nieuwe en mysterieuze wereld. Daar worden ze, onderworpen aan de krachten van de natuur én de moeilijke evenwichtsoefeningen van Sifu, hun Tai Chi Master. Wie de juiste balans weet te vinden, wint een belangrijk voordeel.
Na een reis van meer dan 6.000 km doorheen zeven landen zitten de kandidaten nog met heel veel vragen. Logisch ook, want ze reisden blind door Europa. Wat was hun exacte route? Wie kroop er door het oog van de naald tijdens de verschillende exits? En hoe hadden ze de waarheid van de misleiding kunnen onderscheiden? Dat ontdekken ze allemaal in deze reünieaflevering.
Een blik achter de schermen. Hoe slaagden alle productiemedewerkers er telkens weer in om zowel de kandidaten als de kijkers om de tuin te leiden?
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.