Het Onbekende

Het Onbekende

In deze psychologische afvalrace neemt Axel Daeseleire kandidaten mee op een groot avontuur in het buitenland en stelt hen voor de keuze: Kiezen ze voor het bekende of het onbekende?

Afleveringen

8 afleveringen

Negen geselecteerde kandidaten worden in hun dagelijks leven 'overvallen' en krijgen een dilemma voorgeschoteld. Kiezen ze voor het bekende, dan gaat hun leven gewoon door. Kiezen ze voor het onbekende, dan krijgen ze één uur de tijd om hun koffer te pakken en dan brengt een taxi hen naar de luchthaven van waar ze vertrekken naar een onbekende bestemming.
Van de stad naar de natuur. Het eerste dilemma van de dag vindt plaats op een groot stuwmeer. Amper bekomen en nog stijf van de adrenaline worden de groep en de sfeer nog meer op de proef gesteld door een confronterend, psychologisch dilemma. Staat de groep voorop of kiezen de kandidaten voor zichzelf? Naarmate de dag vordert, nemen ook de verwarring en de vermoeidheid toe.
Hoeveel is elke speler waard? De kandidaten zijn amper wakker en moeten al meteen een prijs op elkaars hoofd zetten. Axel verzamelt hen op een plek die symbool staat voor strijd en oorlogsvoering. Daar krijgen ze een dilemma dat grote gevolgen zal hebben voor de groep en de groepssfeer.

Aflevering 4

Het luxepaard van de groep staat voor een persoonlijk dilemma. Er worden steeds meer bondjes gesmeed en strategieën bedacht, maar Het Onbekende blijft oncontroleerbaar. Een estafetterace bepaalt de volgende drie dilemma's. Kunnen de teamleden de druk aan of bezwijken ze?

Aflevering 5

De kandidaten kunnen veel geld verdienen, maar alleen als ze de juiste keuze maken tussen het bekende en het onbekende én erin slagen te ontsnappen uit een oude, verlaten fabriek. Hetzelfde geldt voor het tweede dilemma van de dag, waarbij de kogels hen letterlijk om de oren vliegen.

Aflevering 6

De kandidaten nemen een nieuwe, vlammende start op een racecircuit en dan is het gevaar om uit de bocht te gaan niet ondenkbeeldig. Rijden ze zelf of geven ze het stuur uit handen aan een onbekende? Dat is het eerste dilemma van de dag. Ook financieel staan de kandidaten voor een splijtende keuze.

Aflevering 7

Voor dag en dauw heeft Axel al een dilemma voorgelegd aan de persoon die 's nachts de geldkoffer op zijn of haar kamer had. Zal die persoon daar bij het ontbijt iets van zeggen? Wie spant samen en wie toont zich de grootste lastpak? Vervolgens zien de kandidaten af op een steile heuvel en zoeken ze zich te pletter in de drukke binnenstad. Gooit Dame Fortuna roet in het eten?

Aflevering 8

Te land, ter zee en in de lucht... zo zou je de finale kunnen samenvatten. Wie komt als eerste aan bij Axel en wat heeft die nog in petto als allerlaatste dilemma? In deze finale draait alles om snelheid, teamspirit en - natuurlijk - keuzes maken. Wie kan zijn tegenstander het best inschatten en wie houdt zijn emoties het best onder controle? En de belangrijkste vraag: wie gaat naar huis met de geldkoffer?
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.