Big Boys

Big Boys

De verlegen en gesloten Jack heeft het afgelopen jaar thuis bij zijn moeder doorgebracht. Hij rouwt om zijn vader, maar de tijd is gekomen om naar de universiteit te gaan, waar hij zijn kamergenoot, de volwassen student Danny, ontmoet en er een onwaarschijnlijke vriendschap ontstaat. 'Big Boys' werd genomineerd voor vier BAFTA awards.

Afleveringen

12 afleveringen

De verlegen tiener Jack verlaat eindelijk zijn ouderlijk huis om Journalistiek te volgen aan de Universiteit van Brent. Hij wordt samen met de wat oudere en extraverte student Danny in een studentenhuis geplaatst, waar ze gaan wonen.
Jack en Danny gaan samen uit op hun eerste grote avond.
Jack en Danny proberen hun eigen groep te vinden tijdens de eerstejaarsweek, terwijl ze een verbod hebben om te feesten in de gangen.
Een avondje uit met modestudent Yemi leidt ertoe dat Jack en Danny veel meer krijgen dan waar ze op gerekend hadden.
Het is Kerstmis aan de Universiteit van Brent en eerstejaarsstudenten worden aangemoedigd om dingen te creëren voor de Sexual Health Awareness Week Showcase, georganiseerd door Jules.
Jack en Danny proberen beiden hun eigen seksuele tekortkomingen onder ogen te zien.
Een nog steeds rouwende Jack probeert meer op zijn vader te lijken, Corinne probeert wat losser te worden en Danny voert een experiment uit met de hulp van campusdealer Ash.
Een avondje in de plaatselijke pub heeft tot een aantal zeer chaotische gevolgen geleid voor alle betrokkenen.
Een gefrustreerde Jack probeert zijn maagdelijkheid te verliezen.
Shannon moedigt Peggy aan om weer te gaan daten. Corinne probeert Danny te helpen weer op eigen benen te staan. Yemi voert campagne om verkozen te worden tot president van de LGBTQIA+ vereniging.
Jack keert huiswaarts voor de zomervakantie, hopend dat Danny contact opneemt. Een reeks verrassingen testen de onafscheidelijke band tussen Jack en Peggy voor de allereerste keer.
Een reeks verrassingen testen de onafscheidelijke band tussen Jack en Peggy voor de allereerste keer.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.