Billie vs Benjamin

Billie vs Benjamin

Billie en Benjamin lijken een match wanneer ze elkaar ontmoeten op een vrijgezellenweekend. Tot een banale discussie de linkse 'trut' in Billie en de rechtse 'lul' in Benjamin naar boven haalt.

Afleveringen

6 afleveringen

Billie en Benjamin ontmoeten elkaar in Oostende, wanneer ze allebei op vrijgezellenweekend zijn. Ze lijken een match made in heaven. Tot een banale discussie de linkse 'trut' in Billie en de rechtse 'zak' in Benjamin naar boven haalt.
Benjamin gaat zich verontschuldigen bij Billie. Ze belanden samen in bed en proberen hun prille relatie geheim te houden voor hun vrienden. Tijdens een nieuwe discussie wordt Billie onwel en belandt ze in het ziekenhuis.
Benjamin is totaal verbolgen als blijkt dat Billie uit ecologische overtuiging geen kinderen wil. Beiden gesteund door hun eigen bubbel, leidt het opnieuw tot een clash tussen hen.
In een poging om hun linkse en rechtse vriendenbubbels te verzoenen met hun relatie, organiseren Billie en Benjamin een barbecue. Die loopt echter al snel uit de hand. In een ruzie tussen Billie en Tommie, moet Benjamin een kant kiezen.
Na een ruzie met zijn moeder, trekt Benjamin in bij Billie, waar sinds kort ook Aziz woont; een dakloze vluchteling en vriend van Billie. Het samenleven verloopt erg stroef, zeker wanneer blijkt dat Aziz illegaal in het land verblijft.
Billie en Benjamin staan lijnrecht tegenover elkaar. Benjamin sluit zich aan bij de extreemrechtse club 'Avondland'. Billie overweegt een schijnhuwelijk met Aziz. Uiteindelijk zien ze mekaar weer aan weerszijden van een rechtse betoging.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.