Blaze en de Monsterwielen

Blaze en de Monsterwielen

De rode monstertruck Blaze en zijn slimme jonge chauffeur leven in een wereld vol monstertrucks waarbij ze problemen met wetenschap oplossen.

20 afleveringen

Blaze en zijn raceauto-vrienden doen mee aan de Honderdmijlsrace. Crusher doet ook mee en hij doet er alles aan om te winnen - hij speelt zelfs vals.

2. De IJsrace

Blaze en zijn vrienden doen mee aan de IJsrace; een winterse race om de IJstrofee. Crusher denkt de race te kunnen winnen door vals te spelen.
Blaze, AJ en Zegg zijn in het pretpark. Ze willen een ritje maken met de Dino-achtbaan, maar dan waait Zegg zijn kaartje weg. Blaze en AJ gaan samen met Zegg achter het kaartje aan.

4. Opladen

Blaze en AJ zijn bij de ridders in het koninkrijk. Een draak steelt het koninklijke oplaadstation en dus kunnen de ridders niet meer opladen. Ze zitten zonder energie en vallen in slaap. Blaze en AJ gaan achter de draak aan.
Gasquatch wil een Mega modderrobot kopen. Maar dan verliest hij zijn geld! Blaze en AJ gaan samen met Gasquatch op zoek naar de verloren munten.
Een lichtdief steelt alle verlichting uit Axle Stad. Blaze en zijn vrienden gaan de dief achterna.
Blaze en Starla ontdekken een kaart die leidt naar racebaan De springende stier. Ze gaan samen op zoek en doorkruisen het Wilde Westen.
Crusher heeft motorpech en Stripes krijgt een lekke band; sleepwagen Blaze schiet te hulp!
Darington is jarig en geeft een feestje. Blaze en AJ halen zijn verjaardagstaart op. Maar als Crusher de lekkere taart ziet, wil hij hem opeten; hij probeert de taart te stelen. Blaze en AJ gaan erachteraan!
Lazard steelt van alle dieren op Diereneiland hun speciale dierenkracht. Dat doet Lazard omdat hij zelf geen bijzondere kracht heeft. Tenminste; dat denkt hij.
Blaze en zijn vrienden willen een potje Junglebal spelen, maar de bal raakt kwijt. Tooks, een toekan én hun nieuwe teamgenoot, schiet ze te hulp. Maar dan heeft Tooks zelf hulp nodig!
Blaze brengt samen met AJ en Zegg een bezoek aan Insectenland. Daar helpen ze papa en mama Vuurvlieg hun door de wind weggeblazen ei terug te krijgen.
Blaze bezoekt samen met AJ en Gabby het Diereneiland. Daar wordt de Super Vliegrace gehouden. Blaze en zijn vrienden willen ook meedoen, alleen Blaze kan niet vliegen. Maar daar weet Blaze wel iets op!
Blaze en Stripes racen mee in de grote Dierenrace op Diereneiland. Lukt het zo om de Dierentrofee te winnen?
De toekomstige drager van de koninklijke dierenkroon wordt automatisch koning van Diereneiland. Crusher wil wel koning worden en maakt jacht op de kroon. Blaze en AJ proberen te verhinderen dat hij de kroon in banden krijgt.
Blaze en zijn vrienden ontmoeten Watts. Ze krijgen samen een band. En verliezen er een!
Blaze en zijn vrienden vinden een schatkaart en gaan op zoek. Crusher maakt jacht op dezelfde schat. Wie is er eerder?
Blaze zijn lichtsnelheidsmotor vliegt er vandoor en Crusher grijpt zijn kans; hij gaat er als een speer achteraan. Blaze moet zorgen dat hij voor Crusher bij de motor is. Maar hoe gaat Blaze dat doen? Zonder motor kan hij niet rijden.
Blaze en Crusher vormen samen een team in de teamrace. Blaze wil dat Crusher eerlijk racet. Maar Crusher zonder valsspelen, gaat dat wel lukken?
Crusher moet het opnemen tegen Blaze én Watts en besluit daarom vals te spelen. Hij stuurt de coureurs van zijn tegenstanders weg in een grote bubbel. Blaze en Watts zetten alles op alles om én hun coureurs te redden én de race te winnen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.